Îşi face toate poftele, dar a slăbit 35 kg! Cum a reuşit Sabina Iosub să devină atât de sexy

5 iunie, 2019
1 sabina iosub a slabit 35 kg si a taiat stomacul bypass gastric dieta 8 jpg jpeg

Vedeta Antenei 3 ne-a uimit cu noua ei siluetă. Ea a reuşit să slăbească uimitor de mult, dar abia recent a vorbit despre secretul noilor sale dimensiuni.

Sabina Iosub este una dintre vedetele principale ale postului Antena 3. Şi, pentru că imaginea contează, mai ales atunci când apari pe sticlă, prezentatoarea de televiziune a simţit, la un moment dat, că trebuie să facă o schimbare la nivelul aspectului fizic.

De ani buni, Sabina Iosub se lupta cu greutatea în plus, urmând diverse diete şi tratamente, dar rezultatele erau prea puţin vizibile ori pe aveau efect pe termen prea scurt. Şi atunci cum a reuşit să slăbească 35 de kilograme?

Înainte şi după jpeg

„O să încep prin a spune că sunt Sabina şi nu mai sunt obeză. A fost un şoc momentul în care am realizat că am ajuns acolo. Nu am fost genul de om care să mănânce vreodată cu nemiluita sau care să se gândească la mâncare sau care să nu facă sport. Dimpotrivă, cam toată viaţa mea am făcut mult sport. Am alergat, am înotat, am mers cu bicicleta, schiez, merg pe patine. Încerc să fac tot felul de lucruri. Nu am ştiut eu, însă, despre mine şi nu au ştiut nici ai mei faptul că eu aveam un mic defect, să spunem aşa. Din naştere, aveam un stomac uriaş despre care nu am ştiut niciodată. Cu alte cuvinte, cam toată partea superioară a corpului meu era de fapt stomacul", a mărturisit Sabina Iosub în cadrului unui interviu din luna martie acordat emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

19 sabina iosub 67 jpg jpeg

"Am ţinut toate curele posibile de la înfometat la mâncat doar fructe, doar legume, doar carne. Am avut la un moment dat o cură în care o săptămână am mâncat numai şi numai carne. Sigur că s-a mişcat un pic organismul atunci, dar nu a fost suficient", a recunoscut ea.

După numeroase cure de slăbire, Sabina Iosub a întâlnit un medic nutriţionist care i-a schimbat viaţa. „Am întâlnit-o pe Luiza Pîrvu, o nutriţionistă care a stat luni de zile şi a observat că nu se mişcă nimic în sensul scăderii greutăţii, şi atunci împreună ne-am gândit că ar putea să fie o altă problemă. Ea a fost cea care m-a îndreptat spre un medic renumit - dr. Copăescu. Doctorul Copăescu m-a privit în ochi şi mi-a spus: „Tu ai suferit de foame toată viaţa ta”.

"Aveam un stomac uriaş şi, eu mâncând foarte puţin, niciodată mâncarea din stomacul meu nu ajungea în partea superioară, acolo unde sunt senzorii de saturaţie, cei care dau comanda astfel încât corpul să pornească digestia şi să funcţioneze normal. Corpul meu nu a ştiu ce să facă şi acumula orice mâncam. Mâncam o frunză, cum se spune, şi ea se regăsea a doua zi pe cântar. Mulţi s-au gândit că poate am probleme cu tiroida, am verificat-o cred în fiecare an”.

Astfel, Sabina Iosub a fost nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală grea: gastric sleeve. "Operaţia pe care am făcut-o nu e una uşoară. Practic, se taie ceva din tine. Am avut extrem de multă încredere în echipa medicală".

Pe lângă intervenţia chirurgicală, vedeta Antenei 3 a urmat o dietă echilibrată, în paralel cu un tratament corporal cu masaje care să ajute corpul să slăbească armonios.

7 sabina iosub a slabit 35 kg si a taiat stomacul bypass gastric dieta 10 jpg jpeg

Acum, Sabina Iosub se bucură de o viaţă nouă, reuşind să menţină o dietă echilibrată, sănătoasă, în ciuda faptului că îşi face toate poftele. "Eu de un an şi jumătate ştiu ce înseamnă o viaţă normală, liniştită, echilibrată, în care să poţi mânca şi o bucată de ciocolată", a mai spus ea pentru Antena 3.

Foto: Sorin Stana jpeg

Foto: Facebook, Sorin Stana/OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg