Îşi face toate poftele, dar a slăbit 35 kg! Cum a reuşit Sabina Iosub să devină atât de sexy

5 iunie, 2019
1 sabina iosub a slabit 35 kg si a taiat stomacul bypass gastric dieta 8 jpg jpeg

Vedeta Antenei 3 ne-a uimit cu noua ei siluetă. Ea a reuşit să slăbească uimitor de mult, dar abia recent a vorbit despre secretul noilor sale dimensiuni.

Sabina Iosub este una dintre vedetele principale ale postului Antena 3. Şi, pentru că imaginea contează, mai ales atunci când apari pe sticlă, prezentatoarea de televiziune a simţit, la un moment dat, că trebuie să facă o schimbare la nivelul aspectului fizic.

De ani buni, Sabina Iosub se lupta cu greutatea în plus, urmând diverse diete şi tratamente, dar rezultatele erau prea puţin vizibile ori pe aveau efect pe termen prea scurt. Şi atunci cum a reuşit să slăbească 35 de kilograme?

Înainte şi după jpeg

„O să încep prin a spune că sunt Sabina şi nu mai sunt obeză. A fost un şoc momentul în care am realizat că am ajuns acolo. Nu am fost genul de om care să mănânce vreodată cu nemiluita sau care să se gândească la mâncare sau care să nu facă sport. Dimpotrivă, cam toată viaţa mea am făcut mult sport. Am alergat, am înotat, am mers cu bicicleta, schiez, merg pe patine. Încerc să fac tot felul de lucruri. Nu am ştiut eu, însă, despre mine şi nu au ştiut nici ai mei faptul că eu aveam un mic defect, să spunem aşa. Din naştere, aveam un stomac uriaş despre care nu am ştiut niciodată. Cu alte cuvinte, cam toată partea superioară a corpului meu era de fapt stomacul", a mărturisit Sabina Iosub în cadrului unui interviu din luna martie acordat emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

19 sabina iosub 67 jpg jpeg

"Am ţinut toate curele posibile de la înfometat la mâncat doar fructe, doar legume, doar carne. Am avut la un moment dat o cură în care o săptămână am mâncat numai şi numai carne. Sigur că s-a mişcat un pic organismul atunci, dar nu a fost suficient", a recunoscut ea.

După numeroase cure de slăbire, Sabina Iosub a întâlnit un medic nutriţionist care i-a schimbat viaţa. „Am întâlnit-o pe Luiza Pîrvu, o nutriţionistă care a stat luni de zile şi a observat că nu se mişcă nimic în sensul scăderii greutăţii, şi atunci împreună ne-am gândit că ar putea să fie o altă problemă. Ea a fost cea care m-a îndreptat spre un medic renumit - dr. Copăescu. Doctorul Copăescu m-a privit în ochi şi mi-a spus: „Tu ai suferit de foame toată viaţa ta”.

"Aveam un stomac uriaş şi, eu mâncând foarte puţin, niciodată mâncarea din stomacul meu nu ajungea în partea superioară, acolo unde sunt senzorii de saturaţie, cei care dau comanda astfel încât corpul să pornească digestia şi să funcţioneze normal. Corpul meu nu a ştiu ce să facă şi acumula orice mâncam. Mâncam o frunză, cum se spune, şi ea se regăsea a doua zi pe cântar. Mulţi s-au gândit că poate am probleme cu tiroida, am verificat-o cred în fiecare an”.

Astfel, Sabina Iosub a fost nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală grea: gastric sleeve. "Operaţia pe care am făcut-o nu e una uşoară. Practic, se taie ceva din tine. Am avut extrem de multă încredere în echipa medicală".

Pe lângă intervenţia chirurgicală, vedeta Antenei 3 a urmat o dietă echilibrată, în paralel cu un tratament corporal cu masaje care să ajute corpul să slăbească armonios.

7 sabina iosub a slabit 35 kg si a taiat stomacul bypass gastric dieta 10 jpg jpeg

Acum, Sabina Iosub se bucură de o viaţă nouă, reuşind să menţină o dietă echilibrată, sănătoasă, în ciuda faptului că îşi face toate poftele. "Eu de un an şi jumătate ştiu ce înseamnă o viaţă normală, liniştită, echilibrată, în care să poţi mânca şi o bucată de ciocolată", a mai spus ea pentru Antena 3.

Foto: Sorin Stana jpeg

Foto: Facebook, Sorin Stana/OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG