Îşi va lansa Kim Kardashian propria linie de costume de baie? Ce schimbări ar aduce diva articolului său preferat de îmbrăcăminte

12 august, 2021
1 kim kardashian jpg jpeg

Kim Kardashian adoră să se expună şi să stea în costumul de baie. Fiindcă se simte bine când îşi etalează fizicul voluptos. Şi cum este la modă să ai propria ta linie vestimentară, nici sexy bruneta nu se lasă mai prejos.

Familia Kardashian are deja un imperiu în industria fashion, iar Kim doreşte ca această piesă vestimentară, care este şi preferata sa, să nu lipsească.

Kim Kardashian a dat un mic intro pe Twitter referitor la o eventuală expansiune fashion. Ea a scris: În curând! S W I M B E R L Y.

Diva în vârstă de 40 de ani ar putea comercializa costume de baie care să îi poarte numele şi probabil că le-ar face singură reclamă, mai ales că stă aproape tot timpul în costum de baie. Fanii i-au comentat imediat: ”Nu ştim ce e, dar sigur va fi grozav!”

Kim s-ar alătura astfel surorilor sale deja lansate în domeniu. Khloé Kardashian este deja un brand sub umbrela căruia se regăsesc şi costume de baie, iar Kylie Jenner face avere cu cosmeticele, dar a făcut o cerere de a înregistra şi numele ”Kylie Swim”. Cine ştie, poate cele două surori se vor asocia să vândă împreună sexy costume de baie?

Mai ales că există şi tendinţa de a adapta costumele de baie pentru orice siluetă. Iar o femeie cu forme cum e Kim ar şti exact ce să comercializeze pentru a avantaja şi formele pline ale corpului. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg