Isla Fisher şi ”Borat”, părinţi pentru a treia oară! Iată ce nume a primit micuţul!

17 aprilie, 2015

Sacha Baron Cohen, cunoscut şi prin rolului lui ”Borat”, şi soţia sa Isla Fisher au devenit, din nou, părinţi pe 17 martie. Deşi a trecut fix o lună de la fericitul eveniment, cei doi actori au ţinut secret această veste.

Sacha Baron Cohen, cunoscut şi prin rolului lui ”Borat”, şi soţia sa Isla Fisher au devenit, din nou, părinţi pe 17 martie. Deşi a trecut fix o lună de la fericitul eveniment, cei doi actori au ţinut secret această veste.

Familia celor doi s-a mai mărit cu un membru la sfârşitul lunii martie. Cel de-al treilea copil al cuplului este un băieţel, care a primit la naştere un nume original, inspirat din Biblie, precum ceilalţi doi copii ai cuplului.

Potrivit certificatului de naştere al micuţului, obţinut de TMZ, acesta poartă numele de Montgomery Moses Brian Baron Cohen.

Întrebat fiind despre semnificaţia acestui nume, actorul a declarat că ”Brian” vine de la numele socrului său, tatăl Islei, iar Moses vine, bineînţeles, de la personajul biblic.

Cei doi mai au două fete: Olive, în vârstă de şapte ani, şi Elula, de doar patru anişori.

Isla Fisher este cunoscută pentru rolurile din filme precum: 'The Telegraph,' "The Great Gatsby", ”Confessions of a Shopaholic”, Wedding Crashers”, ”Arrested Development”.

Sacha Noam Baron Cohen este actor, comediant şi scriitor de origine engleză. Este căsătorit cu Isla Fisher din anul 2010.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica si Ana Maria Pop in show ul Scervino  FOTO Remus Nicolaescu jpg
4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg
Kate Beckinsale, Getty (2) jpg
Vedete în alb FotoJet jpg
Irina Loghin jpg
Pippa Middleton foto profimedia 0827513378 jpg
Elizabeth Debicki și Emma Corrin, Getty jpg
Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg