Ispita George, detalii despre următorul sezon „Insula iubirii“: „O provocare pentru toate ispitele“

30 septembrie, 2019
1 george insula iubirii jpg jpeg

Cel mai recent sezon „Insula iubirii“, difuzat în primăvara şi vara acestui an, nu s-a ridicat la aşteptările pe care le aveau producătorii de la Antena 1 şi fanii emisiunii, astfel că în ultimele săptămâni s-a spus că show-ul nu va mai avea niciun sezon.

Invitat la Antena Stars, în studioul emisiunii „Star Matinal de Weekend“, George, care a fost ispită în mai multe sezoane, a dezvăluit că el ştie că se va face cel puţin încă un sezon şi că zvonurile din ultimul timp sunt false.

„Sincer să fiu, da! Îmi este dor de Insulă. O să se facă şi sezonul 6. Sincer, cred că m-aş mai duce. Pentru experienţă! Este o provocare! Cine vrea să se înscrie la Insula Iubirii, s-ar putea să se facă un casting cât mai curând şi pentru ispite, şi pentru concurenţi. Eu mi-aş dori să vină concurenţi cât mai de calitate, cupluri cât mai de calitate ca să fie o provocare pentru toate ispitele. Nu ştiu dacă vin, dar... dacă m-aş mai duce, puţin mai calculat. Am fost calculat, dar se poate şi mai bine de atât. Mai natural... Primele sezoane am avut şi emoţii, acum m-aş duce mult mai natural, mai liniştit“, a spus George.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg