Îţi aduci aminte de Pistruiatul? Cum arată acum actorul, la 61 de ani şi ce meserie are

18 septembrie, 2020
7 cum arata pistruiatul 1 jpg jpeg

Nu e român care nu a văzut acest film, cine nu îşi aminteşte de Pistruiatul? Ei bine, iată ce face acum actorul care a interpretat acest rol, cu ce se ocupă la 61 de ani! Duce o viaţă fericită, departe de scenă!

Nu, nu a petrecut zeci de ani pe scenă. Actorul Costel Băloiu a jucat rolul vieţii sale în copilărie. După filmul "Pistruiatul", acesta s-a concentrat pe studiile sale, iar când a crescut nu s-a dedicat actoriei. Costel Băloiu are 61 de ani acum şi priveşte cu emoţie scenele pe care le-a filmat cu zeci de ani în urmă. Avea doar 14 ani pe atunci.

Anii au trecut rapid, iar actorul a dezvăluit cum şi-a petrecut viaţa. În anul 2019, acesta a acceptat să mai colaboreze pentru o comedie: "Serialul ”Doi şoferi”, sponsorizat de o firmă auto. Iniţial nu am vrut să mă duc, însă este vorba despre o comedie, o parodie despre viaţa asta de la volan. E o echipă tânără.

Eu până în 1992 am făcut taximetrie, apoi am fost şofer de TIR până în 2005, după care am lucrat la Ministerul Educaţiei. Sunt coleg, într-unul dintre episoade, cu actorul Cristian Simion de la Teatrul de Revistă «Constantin Tănase»."

Priviţi în galeria foto imagini cu actorul în vârstă de 61 de ani!

2 cum arata pistruiatul 2 jpg jpeg

Costel Băloiu, amintiri despre rolul său

Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor, dar îşi aminteşte cu drag despre perioada în care a filmat pentru "Pistruiatul". "A fost o simplă întâmplare, nu am avut pe nimeni în familie care să fi făcut actorie, mama a fost electronistă, tata maistru. Toţi au zis, după acest proiect, că a fost o şansă căreia i-am dat cu piciorul. Nimeni nu s-a mai gândit la mine după aceea. Iar eu nu am avut inclinaţii pentru a face teatru. Consider că mi-am jucat copilăria. Pentru mine a fost o joacă în acest proiect. Pot să spun că încă sunt întrebat pe stradă dacă eu sunt Pistruiatul, oamenii se uită insistent. Le spun că da, mai fac o poză şi merg mai departe.

Pot să spun că eram purtat ca un ou de aur. Le era frică să nu mă lovesc, să nu mă îmbolnăvesc, să nu păţesc ceva. Dacă nu filmam, era dezastru, pentru că atunci, o zi de filmare costa 45.000 de lei, cam aşa...

Am avut un contract prin care am primit 65.000 de lei, cât era o maşină Dacia pe vremea aceea. Eu aveam de făcut între 1 şi 4 duble, iar cu câinele între 1 şi 9. Şi, pentru că făceam mai puţine duble şi am făcut economie, am mai primit 20.000 de lei, în total 85.000. Dar nu i-am luat pe toţi o dată, i-a primi mama câte o sumă pe lună, se mai filma, mai primea o sumă...", a declarat el în 2019 pentru click.ro.

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg