Îţi mai aduci aminte de Domnul Problemă? Uite ce face acum

3 martie, 2017
domnulproblema jpeg

În anul 2001, făcea furori cu piesa "Senorita (Beau, beau)", care se auzea în toate discotecile din ţară. Iată ce face acum artistul, după 16 ani de la lansare.

image

Bogdan Taşcău, pe numele său adevărat, s-a lansat în muzică cu o piesă dance, însoţită de un videoclip îndrăzneţ, care a prins repede la public. Popularitatea lui a fost atât de mare la acea vreme, încât a rămas cunoscut cu numele de scenă.

"Încă mai sunt mulţi care îmi spun Domnul Problemă. Probabil că n-am să scap de chesia asta, dar mi-o asum, e o parte din viaţa mea şi sunt foarte mândru de ea, pentru că am făcut foarte multă lume fericită. Multă lume s-a bucurat, a dansat, până şi copii - şi foarte mulţi! Era o perioadă frumoasă, se făcea muzică frumoasă ca şi acum şi repet chiar am cunoscut oameni frumoşi, am colaborat cu oameni frumoşi, printre care şi Andra, cu care au avut un featuring la vremea aceea", a povestit Bogdan Taşcău la "Răi, da' buni".

Din 2004, s-a dedicat muncii de studio, iar în 2007 a revenit pe scena Eurovision de la Helsinki, cu Todomondo. Piesa "Liubi, Liubi, I Love You" a obţinut atunci 84 de puncte şi s-a clasat pe locul 13 în ierarhia europeană, ediţia fiind câştigată de reprezentanta Serbiei.

După acea prestaţie, Bogdan Taşcău a continuat să compună muzică pentru alţi artişti, precum Andra, Nico, Alb Negru ori Bogdan Vlădău.

Din 2010, a pus bazele unei noi formaţii, Free Deejays, cu Rareş Varniote şi, în curând, merge într-un turneu antidrog în nouă oraşe alături de Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

Iată şi cea mai nouă piesă lansată de Free Deejays în colaborare cu Lucian Bardaşu.Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson