Îţi mai aduci aminte de serialul “Al şaptelea cer”? Iată cum arată actorii acum!

14 septembrie, 2017
Seventh Heaven jpeg

Au trecut peste două decenii de când serialul a început să fie difuzat şi să devină cea mai îndelungată producţie TV care a avut ca subiect o familie americană. Timp de 11 ani, adică între 1996 şi 2007, actorii care au făcut parte din distribuţie au fost preferaţii publicului. Uite cum arată acum vedetele serialului care s-a bucurat de succes şi în România!

Beverly Mitchell

image

N-a fost implicată în niciun scandal pe întreaga durată a serialului în care interpreta, cum altfel?!, un rol de fetiţă cuminte pe nume Lucy Camden. Şi nici după ce a devenit faimoasă nu a ajuns pe prima pagină a tabloidelor. Descoperită de un agent într-un mall, când - la vârsta de numai patru ani - avea o criză cu tăvălit pe jos şi ţipat isteric, Beverly şi-a început cariera actoricească de mică şi nu a renunţat la ea nici acum. Mai mult, şi-a extins talentul în showbiz, ajungând să scoată şi un album cu muzică country.

Catherine Hicks

image

Şi-a început cariera cu telenovela Ryan’s Hope, în 1976, iar în 1980 a jucat chiar rolul Marilyn Monroe, în Marilyn: The Untold Story. Însă şi-a făcut un nume abia după ce a câştigat castingul pentru serialul Al nouălea cer şi a început să interpreteze rolul de soţie a pastorului şi mamă a şapte copii. După încheierea filmărilor la producţia televizată, Catherine a continuat să lucreze în domeniu, dar n-a mai beneficiat de expunerea pe care i-a adus-o Al nouălea cer. Iar din 2016, chiar n-a mai apărut nicăieri.

Jessica Biel

image

Şi-a petrecut adolescenţa lucrând la acest serial... până s-a săturat de el. E adevărat că rolul din Al nouălea cer i-a adus notorietatea, însă, după ceva vreme, şi-a dorit retragerea din serial. N-a reuşit să încheie contractul cu una, cu două şi atunci a pozat într-un pictorial sexy cu gândul că va fi astfel concediată. Nu s-a întâmplat una ca asta şi tânăra de 17 ani a continuat să joace rolul de fata cea mare a soţilor Camden până la final, iar, mai târziu, Jessica a recunoscut că regretă fotografiile sexy făcute atunci.

Mackenzie Rosman

image

Avea numai 7 ani atunci când a început lucrul pentru serialul care a făcut-o faimoasă şi, evident, a crescut pe platoul de filmare al producţiei TV. Ceea ce se ştie despre ea, după încheierea contractului cu producătorii serialului, e că micuţa Ruthie s-a transformat într-o domnişoară care a ţinut morţiş să-şi etaleze latura sexy. Astfel, a pozat de mai multe ori cât se poate de dezinhibat, uimindu-şi până şi fanii.

Barry Watson

image

După încheierea filmărilor, actorul şi-a continuat cariera cu succes. A jucat alături de Katie Holmes în Teaching Mrs. Tingle şi şi-a făcut apariţia în numeroase show-uri TV precum What About Brian, Samantha Who, Gossip Girl, Hart of Dixie, Master of Sex şi, mai recent, Date My Dad. Între 2002 şi 2003, Watson a dispărut din serial. Mulţi au considerat că actorul avea alte angajamente profesionale, însă nu acesta a fost motivul pentru care şi-a luat pauză, ci cancerul la gât. După şedinţele de chimioterapie, s-a vindecat şi s-a întors pe platourile de filmare.

Stephen Collins

image

A fost unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de televiziune. După rolul principal din serial, şi-a continuat cariera actoricească cu brio. Asta până în 2014, când a fost acuzat de agresiune sexuală asupra a trei fete minore. Inutil să mai spunem că şi-a luat atunci “Adio!” de la cariera sa înfloritoare, reputaţia sa având de suferit în mod ireversibil.

foto - 7th Heaven, therichest.comRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate