Îţi mai aminteşti de Maite Perroni din Rebelde? Uite cum arată acum!

4 iulie, 2017
maite perroni jpeg

Este super cunoscută pentru rolul din serialul pentru adolescenţi "Rebelde", care a făcut furori în România prin 2004, fiind una dintre personajele principale, alături de Anahi şi Dulce Maria, cu care, de altfel a şi cântat în trupa RBD.

A fost una dintre protagonistele telenovelei Rebelde.

Actriţa şi cântăreaţa mexicană în vârstă de 34 de ani a intrat puţin într-un colţ de umbră după terminarea serialului şi după ce trupa RBD s-a destrămat, încercând să-şi construiască o carieră solo.

Aşa arată acum, cu breton.

Acum are succes pe plan internaţional, însă nu la fel ca în vremurile de glorie ale RBD, iar în România nu prea s-a mai auzit de ea în ultimii ani. De la serial şi până acum au trecut 13 ani, iar Maite s-a schimbat radical. A trecut de la tinerica gingaşă de 21 de ani la o femei în toată regula, dar şi look-ul şi stilul vestimentar au suferit transformări drastice. S-a tuns cu breton şi este extrem de elegantă şi fermecătoare.

Vedeta a constinuat atât cu actoria, cât şi cu muzica şi îi merge destul de bine. Cât despre viaţa privată, este una dintre acele staruri discrete care nu vor să ofere detalii din casă. Încă de anul trecut presa internaţională specula că artista ar avea o relaţie de dragoste cu producătorul său, Koko Stambuk, iar recent, paparazzi au surprins-o alături de acesta.

Au fost surprinşi prin Los Angeles.

Cei doi păreau că se bucură de o zi relaxantă, la plimbare cu bicicleta, în timp ce erau îmbrăcaţi casual, Maite chiar arăta cu câteva kilograme în plus, semn că nici hainele pe care le purta nu o avantajau.

Maite Perroni s-a îmbrăcat casual şi a ieşit la plimbare cu bicicleta, alături de iubitul său.

Foto: Arhiva OK, Instagram, HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg