Iubire adevărată? Patrick Schwarzenegger, acuzat că se foloseşte de Miley Cyrus!

19 decembrie, 2014
miley1 jpg jpeg

Fostul iubit al lui Miley Cyrus, actorul Liam Hemsworth, încă ţine la artistă şi îşi doreşte ca aceasta să fie alături de cineva care o poate fericită, dar se teme că Patrick nu este tocmai cea mai potrivită persoană pentru această misiune.

Fostul iubit al lui Miley Cyrus, actorul Liam Hemsworth, încă ţine la artistă şi îşi doreşte ca aceasta să fie alături de cineva care o poate fericită, dar se teme că Patrick nu este tocmai cea mai potrivită persoană pentru această misiune. Mai mult de atât, Liam crede că Patrick are un interes ascuns pentru a se întâlni cu celebra cântăreaţă.

Deşi au rupt logodna în luna septembrie anul trecut, Liam încă este interesat de soarta cântăreţei, şi nu vrea să ajungă într-o relaţie defectuoasă, care ar putea s-o facă să sufere. Un apropiat al lui Liam a declarat că acesta crede cu tărie că Patrick se foloseşte de Miley pentru a ajunge în atenţia publicului, având în vedere că aspiră la o carieră în modeling / actorie.

image

”Speră să fie fericită, dar nu poate să-şi ţină în frâu suspiciunile în legătură cu intenţiile lui Patrick. El crede că Patrick o foloseşte pe Miley pentru a-şi face publicitate. Cu toate acestea, Liam speră să se înşele.”, a declarat un bărbat din anturajul lui Liam Hermswort.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg