Iubirea Bennifer 2.0 s-a terminat, însă nu și drama! Ce au demarat acum, neavând contract prenupțial

5 septembrie, 2024

Situația poate deveni urâtă și foarte complicată. Eroarea făcută de cele două vedete, la așa nivel, este impardonabilă.

Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au contract prenupțial și îi așteaptă un proces de mediere. Potrivit presei mondene de peste ocean, ”lucrurile dintre ei s-ar putea complica și ar putea deveni urâte”.

Bennifer la premiera This Is Me    Now, Profimedia jpg

În ceea ce va fi cu siguranță unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri de celebrități, Jennifer Lopez și Ben Affleck vor intra în curând în proces de mediere.

J Lo a cerut divorțul pe 21 august și, în aceeași zi, TMZ a dezvăluit că nu a existat între ei un contract prenupțial, înainte de gestul spontan de a fugi la Las Vegas în 2022, pentru a se căsători la o capelă. Rămâne de văzut dacă gestul va intra în istorie și ca unul nesăbuit.

Ce-i drept, fanii lor au fost șocați atunci.

Doar că ei nu sunt doi oameni normali, cu conturi modeste, ci unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. La mijloc sunt multe zerouri, firme și colaborări.

Nu e un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez câștigă mai bine. Ea este o artistă completă: cântăreață, dansatoare, actriță, femeie de afaceri și mamă.

Jennifer Lopez, J Lo, Profimedia (2) jpg

Puțini pot avea hotărârea și ambiția ei. Iar de când s-a măritat cu Ben, a fost și mai prolifică. Ceea ce înseamnă că a avut încasări babane în tot acest timp, iar ele devin proprietate comună cu soțul Ben, în lipsa contractului prenupțial care i-ar fi pus averea la adăpost.

O sursă a declarat pentru People că divorțul are „potențialul de a deveni ceva urât”. Ei sunt în prezent în proces de mediere cu avocatul de divorț favorit al celebrităților, Laura Wasser, iar un apropiat al starurilor a declarat pentru presă că deja „există niște puncte de conflict în ceea ce privește partea financiară”.

Cântăreața și actrița a lansat în tot acest timp „Shotgun Wedding”, „The Mother”, „This Is Me… Now” și „Atlas”, dar și brandul de cocktailuri gata preparate, Delola.

Ben Affleck, care ține de ceva timp prima pagină a ziarelor alături de fosta sa soție Jennifer Garner, a regizat și a jucat în „Air”, a încheiat recent producția pentru „The Accountant 2”, a jucat în „Hypnotic” și a produs „The Instigators” în timpul căsătoriei lor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg