Iubirea lor a început online şi se căsătoresc după doar şase luni. Cât sunt de îndrăgostiţi fiul lui Walter Zenga şi o actriţă celebră în Italia

11 mai, 2021
1 zenga1 jpg jpeg

Fiul lui Walter Zenga se căsătoreşte, după doar câteva luni de relaţie, cu o actriţă celebră în Italia. Iată cât sunt de îndrăgostiţi cei doi. Imaginile vorbesc de la sine.

Nicolò Zenga şi Marina Crialesi se căsătoresc după ce iubirea lor a început online, în urmă cu jumătate de an. Băiatul lui Zenga i-a făcut Marinei Crialesi propunerea cea mare cu un inel superb, cu diamant. Iar ea fericită a acceptat.

Nu a trecut mult de când actriţa celebră în Italia a început să îi dea inimioare la fotografii, în mediul online. Iar el a răspuns atât de frumos, încât şase luni mai târziu i-a dăruit şi inima, şi inelul de logodnă.

Fotografiile cu cei doi exprimă clar iubirea ce s-a înfiripat. Chiar dacă amândoi sunt conştienţi că au ars multe etape şi relaţia a înaintat foarte repede, cu iubirea nu te pui.

Tatăl Walter Zenga este de acord cu căsătoria, iar mama lui Nicolò (şi fosta soţie a lui Walter Zenga) este chiar prietenă cu viitoarea noră. Iată ce spune Maria Crialesi despre Roberta Termali: ”M-a adoptat. Vorbim des, ne înţelegem grozav, s-a împrietenit chiar şi cu mama mea.”

Nicolò Zenga şi Marina Crialesi şi-au anunţat căsătoria pe Instagram, pe profilul fiului cunoscutului antrenor Walter Zenga.

Felicitările au curs pentru cei doi viitori miri în mediul online, acolo unde a şi început totul.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg