Iubiri de altădată: Sophia Loren, cerută de nevastă de Cary Grant „N-am putut să-l pă­răsesc pe Carlo“

17 octombrie, 2014
sophia2 jpeg

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume în anii ’50-’70, cea mai apreciată actriţă italiană a fost curtată, în tinereţe, de mulţi bărbaţi importanţi din industria filmului. Şi Sophia a avut, la rândul ei, o slăbiciune pentru

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume în anii ’50-’70, cea mai apreciată actriţă italiană a fost curtată, în tinereţe, de mulţi bărbaţi importanţi din industria filmului.

Şi Sophia a avut, la rândul ei, o slăbiciune pentru unul dintre ei: Cary Grant. Ea şi actorul american s-au îndrăgostit în 1956, când italianca avea doar 22 de ani şi avea deja o relaţie cu producătorul italian Carlo Ponti. Grant avea 52 de ani şi era la a treia căsnicie. Dar asta nu l-a împiedicat s-o ceară de soţie în timpul filmărilor pentru „Mândrie şi pasiune“. Mărturie stau bile­ţelele de dragoste trimise de Grant, ale căror copii se regăsesc astăzi în autobiografia sa. Pe unul din­tre ele scria: „Iartă-mă, fată dragă. Te presez prea mult. Roagă-te – aşa voi face şi eu – până săptă­mâna viitoare. La revedere, Sophia. Cary“.

Mai târziu, actriţa preciza că a ales familia în detrimentul unei posibile poveşti de iubire furtunoase, fiindcă nu a conceput niciodată ideea de a fi măritată cu un bărbat care să nu fie de origine italiană şi nici n-a vrut să părăsească un soţ pe care îl vedea ca pe un tată şi care reprezenta o ancoră în viaţa ei: „Ştiţi, a trebuit să fac o ale­gere. Carlo era italian şi aparţinea lumii mele. Am ştiut că a fost corect modul în care am procedat. La momentul respectiv nu am avut niciun fel de regrete. Eram îndrăgos­tită de soţul meu, dar aveam numai 23 de ani. Nu m-am putut hotărî să mă căsăto­resc cu un star dintr-o altă ţară şi să-l pă­răsesc pe Carlo. Nu m-am simţit capabilă să fac acest pas decisiv“.

image

Citeşte şi Poveştile de viaţă ale divelor fără vârstă. Patru frumuseţi emblematice, a căror faimă sfidează timpul: Sophia, Brigitte, Ursula şi ClaudiaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg