Iubirile lui Mario Lopez. A.C.Slater din Salvați de clopoțel a avut relații cu Britney Spears și Tiffani Thiessen

5 august, 2022
mario1 jpg

A avut multe relații cu femei celebre, dar acum este căsătorit și pare că și-a găsit fericirea.

Mario Lopez s-a căsătorit cu Courtney Mazza în 2012, după ce au jucat împreună pe Broadway. Cei doi au trei copii împreună, Gia Francesca, Dominic și Santino Rafael. Trecutul lui A.C.Slater din Salvați de clopoțel este însă unul plin de amoruri fierbinți.

Tiffani Thiessen

Mario Lopez s-a iubit cu Tiffani Thiessen, colega lui din Salvați de clopoțel,  timp de câțiva ani, când erau adolescenți.

„Totuși, nu a fost o legătură, dar, știi, am mai vorbit despre asta, ea a fost prietena mea pentru o vreme, Tiffani Thiessen, care a jucat rolul Kelly”, i-a spus Mario lui Kelly Clarkson , în timpul unei conversații din 2019. 

mario2 jpg

Karina Smirnoff

Karina Smirnoff și Lopez s-au întâlnit din 2006 până în 2008, după ce au format un cuplu în cel de-al treilea sezon din Dancing With the Stars . Dansatoarea și Lopez s-ar fi despărțit după ce actorul ar fi înșelat-o cu o altă femeie.

Britney Spears

Britney Spears și actorul din Salvați de clopoțel s-au bucurat de o noapte fiebinte, conform biografiei lui Lopez, Just Between Us. În carte, actorul a dezvăluit că a avut o aventură de o noapte cu un „mega star pop”, dar nu i-a dat numele. Sursele au confirmat ulterior că blonda era de fapt femeia la care se referea.

Jaime Pressly

Jaime Pressly și Lopez s-au întâlnit timp de un an după ce au jucat împreună în filmul Journey: Absolution. Cu toate acestea, cele două vedete de la Hollywood nu și-au confirmat niciodată oficial dragostea.

Ali Landry

Ali Landry și Lopez s-au căsătorit în 2004, după ce s-au întâlnit la concursul Miss Teen USA 1998, unde ea a fost comentatoare, iar el prezentator. La două săptămâni după nuntă, actrița din Eve a anulat mariajul după ce a aflat că Lopez a înșelat-o la petrecerea burlacilor.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg