Iubita lui a făcut sex cu ispita, iar el s-a mutat în Anglia! Iată cum arată Iulian de la „Insula iubirii“ în prezent

19 octombrie, 2018
1 iulian si mari jpg jpeg

Prima concurentă din acest an de la „Insula iubirii“ care a căzut în ispiă a fost Mari, iubita lui Iulian. Iniţial, ea a încercat o relaţie cu George, însă până la urmă a ajuns în braţele lui Cristi.

Săptămâna trecută, Antena 1 a difuzat secvenţe în care se vedea că Mari şi Cristi nu doar că au dormit împreună, ci au făcut şi sex. Cu toate că a fost înşelat, Iulian nu s-a apropiat foarte mult de Irina, ispita de care îi place, iar relaţia dintre ei doi s-a răcit în ultimul timp.

image

Cu toate că emisiunea este difuzată acum pe post, filmările au avut loc la începutul acestui an, iar în prezent concurenţii şi ispitele îşi trăiesc liniştiţi viaţa.

După încheierea filmărilor, Iulian s-a despărţit de Mari şi a ales un nou drum în viaţă. El a plecat în Marea Britanie,  în Southampton, unde a pornit de la zero. Cu toate că în unele fotografii postate pe internet de Iulian pare că el a trecut peste ce i-a făcut Mari, citatele pe care el le pune pe Facebook îl dau de gol că ar putea suferi în continuare după fosta lui iubită.

image

„Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort şi timp“, „Toţi greşesc, de-asta şi creioanele au gumă de şters la capăt“ şi „Mai nou, si cuvântul «promit» este o minciună“ sunt doar câteva dintre citatele pe care Iulian le pune în dreptul pozelor în care apare singur.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg