Iubita lui Cristian Boureanu: "Ioana nu mai ascultă de taică-su"

13 septembrie, 2016
Cristian Boureanu Niagara (16) jpeg

Declaraţia Laurei Dincă aruncă în altă lumină cele întâmplate ieri în zona Herăstrău între fostul politician şi fiica sa, chiar dacă violenţa nu e o soluţie pentru educarea unui copil.

Ioana tocmai s-a întors dintr-o vacanţă în America petrecută alături de tatăl său şi de iubita lui.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a povestit pentru Click! care era relaţia dintre cei doi, înainte de izbucnirea scandalului: „Ioana şi-a schimbat radical comportamentul în ultimul timp când se supăra cu taică-su îl şantaja şi pleaca la maică-sa, Irina. Ea are un anturaj foarte dubios de prieteni. Se întâlneşte cu prieteni care fumează, consumă alcool, îşi pierd nopţile prin Centrul Vechi iar alţii se şi droghează. Nu este pentru prima dată când Ioana fuge de acasă, situaţii de genul ăsta au tot avut loc în ultimul timp. Ioana nu mai ascultă de taică-su. Se îmbracă foarte provocator, cu sânii pe afară, se machiază vulgar. De câteva zile, Cristi a hotărât să se mute în Constanţa, pentru că apartamentul din Bucureşti este în renovare şi a luat-o pe Ioana să stea acolo, pentru că a considerat că dacă şi-ar lăsa fiica prin Bucureşti ar ajunge într-un anturaj nepotrivit până o să înceapă liceul. Au ajuns la Constanţa, erau puţin certaţi pentru că Ioanei nu i-a convenit situaţia şi, într-o zi când se aflau la plajă, Cristi a fost informat de mine că fiica lui a dispărut din cameră. A sunat-o pe telefonul ei şi a spus că deja este în Bucureşti şi că ea nu are la ce să se mai întoarcă în Constanţa. Când a auzit asemenea lucruri, Cristi a început să tremure şi s-a întors de urgenţă în Capitală. Ca să fie în siguranţă şi-a trimis şoferul să o caute şi să o aducă acasă. A băgat-o cu forţa în maşina după care a venit şi Poliţia. Mai mult, Ioana a dat o declaraţie împotriva tatălui ei în faţa poliţiştilor. Ea a spus că o o rupe în bătaie acasă”.

Povestea e cel puţin ciudată, de vreme ce în urmă cu câteva zile, toţi trei, Cristian, Laura şi Ioana, pozau fericiţi într-o excursie la Cascada Niagara, de unde v-am oferit şi noi câteva cadre.

Vezi şi:

Cristian Boureanu şi-a dus fetele să vadă Cascada Niagara

Laura Dincă vorbeşte şi despre acest aspect: "Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanţa, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la Bucureşti, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau şi fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopţii, a luat trenul şi a mers la Bucureşti, fără ştirea nimănui, cu bani furaţi din casă, fără telefon, fără nimic... Asta s-a întâmplat sâmbătă. Noi am venit în Bucureşti, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă şi că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanţa şi să o mute la o altă şcoală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a spus iubita lui Cristian Boureau, pentru spynews.ro.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg