Iubita lui Cristiano Ronaldo, însărcinată? Uite ce burtă mare are!

27 iunie, 2017
Daily Instagram Posts jpeg

Cristiano Ronaldo poate deveni din nou tată anul acesta. Iubita sa, modelul Georgina Rodríguez, a fost fotografiată cu burtă, iar presa străină speculează că ar fi gravidă în cinci luni. Dacă acum aproape o lună, fotografia publicată de fotbalist pe contul său de socializare, unde apărea alături de frumoasa brunetă, ţinându-i mâna pe burtă, ridica semne de întrebare, acum cei doi au fost fotografiaţi la plajă.

În fotografie, Ronaldo îi ţine mâna pe burtă iubitei sale.

Georgina, model în vârtă de 22 de ani, avea un corp de invidiat, însă fotografiile recente cu ea o cam dau de gol şi oferă un indiciu care să întârească presupunerile din ultima vreme. Mai mult de atât, publicaţiile portugheze, dar şi presa de peste Ocean ( DailyMail.co.uk) susţin că "este gravidă în cinci luni cu copilul lui Ronaldo", care a devenit tată de gemeni la începutul lunii iunie, graţie unei mame surogat. Gemenii Mateo şi Eva s-au născut la doar câteva zile după ce mama fotbalistului nega vehement că Georgina îl va face tată pe Ronaldo. Ulterior, modelul a postat, la rândul ei, o fotografie dintr-un cabinet medical, ceea ce a alimentat aceste zvonuri. Totuşi,  îşi explica prezenţa acolo ca fiind  o vizită în scop estetic, însă kilogramele în plus dau din nou de bănuit.

Legenda de la Real Madrid, Ronaldo, 32 de ani, s-ar putea să devină din nou tată, de data aceasta fără ajutorul unei mame surogat, iubita sa fiind gravidă. Surse au declarat pentru un ziar portughez că cei doi:  "Sunt foarte fericiţi de sosirea copilului. Toată lumea o adoră pe Georgina şi este mulţumită de această relaţie." Cristiano şi Georgina au dat de înţeles că vor deveni părinţi, după ce au fost fotografiaţi de paparazzi în Corsica, frumoasa brunetă având o burtă evidentă,  asta după ce fotografia cu Ronaldo de pe Instagram a pornit o întreagă avalanşă de întrebări legate de sarcină.

Nu este pentru prima dată când Cristiano uimeşte. În 2010 a şocat când a anunţat pe reţelele de socializare că a devenit tată, acum o lună se pare că le-a urat bun venit pe lume gemenilor săi, graţie unei alte mame surogat, ca acum iubita sa să fie şi ea gravidă. Cristiano şi Georgiana şi-au recunoscut relaţia anul trecut, în luna noiembrie, pe când se aflau împreună la Disneyland Paris.

Foto: Arhiva OK, Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg