Iubita lui George Burcea are coronavirus. Cum se simte Viviana Sposub: "Mi-e teamă că nu am stat în viaţa mea două săptămâni cu un bărbat"

19 octombrie, 2020
1 viviana jpg jpeg

S-au iubit cu foc, dar acum suferă amândoi! Viviana Sposub a fost diagnosticată, la fel ca şi prietenul ei George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, cu coronavirus. Frumoasa brunetă a decis să se izoleze după ce a început să aibă simptome de răceală, iar un test a pus-o faţă în faţă cu cruntul diagnostic.

“După ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul şi mi-a fost confirmat faptul că am şi eu virusul. Momentan ne simţim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolaţi la domiciliu. Vă ţinem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat ea pentru PRO TV.

Uneori, dragostea apare când te aştepţi mai puţin! Şi asta ne-au demonstrat George Burcea şi Viviana Sposub, de la începutul noului sezon Ferma. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut...şi vorba cântecului, ce rămânea de făcut? Au pornit o frumoasă poveste care se construieşte în fiecare seară pe PRO TV!

Din păcate, în weekend, cei doi îndrăgostiţi au primit o veste nefericită care nu a reuşit, totuşi, să le fure din optimism: au fost declaraţi pozitivi cu noul virus – COVID – 19. ”Am descoperit, din greşeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ţinut o zi, după care nu am avut nimic”, a spus actorul la Vorbeşte lumea.

Viviana a recunoscut că nu a stat pe gânduri şi s-a testat rapid: ”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut şi eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolaţi, ne-am anunţat familiile.”

Cei doi au lămurit şi discuţiile cu privire la mutarea lor în aceeaşi casă: ”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu naşul celui de-al doilea copil şi am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George. Iar Viviana a completat: ”Mi-e teamă că nu am stat în viaţa mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

Despre toate discuţiile care au apărut cu privire la relaţia lor, George a ales să vadă partea optimistă a paharului: ”Noi credem că toată lumea ne iubeşte”, iar Viviana a admis că mama ei este cea care citeşte toate materialele care apar: ”Ne ţine mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită şi, cu siguranţă, îl apreciază foarte mult pe George.”

Frumoşi, optimişti şi cu o energie care transmite bucuria dintre ei, aceştia au încheiat cu mesaje cu multe semnificaţii: ”Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă şi vreau să trăiesc prezentul”, a spus George. Viviana a concluzionat: ”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Şi alegem să ne bucurăm de prezent.”Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg