Iubita lui George Burcea are coronavirus. Cum se simte Viviana Sposub: "Mi-e teamă că nu am stat în viaţa mea două săptămâni cu un bărbat"

19 octombrie, 2020
1 viviana jpg jpeg

S-au iubit cu foc, dar acum suferă amândoi! Viviana Sposub a fost diagnosticată, la fel ca şi prietenul ei George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, cu coronavirus. Frumoasa brunetă a decis să se izoleze după ce a început să aibă simptome de răceală, iar un test a pus-o faţă în faţă cu cruntul diagnostic.

“După ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul şi mi-a fost confirmat faptul că am şi eu virusul. Momentan ne simţim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolaţi la domiciliu. Vă ţinem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat ea pentru PRO TV.

Uneori, dragostea apare când te aştepţi mai puţin! Şi asta ne-au demonstrat George Burcea şi Viviana Sposub, de la începutul noului sezon Ferma. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut...şi vorba cântecului, ce rămânea de făcut? Au pornit o frumoasă poveste care se construieşte în fiecare seară pe PRO TV!

Din păcate, în weekend, cei doi îndrăgostiţi au primit o veste nefericită care nu a reuşit, totuşi, să le fure din optimism: au fost declaraţi pozitivi cu noul virus – COVID – 19. ”Am descoperit, din greşeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ţinut o zi, după care nu am avut nimic”, a spus actorul la Vorbeşte lumea.

Viviana a recunoscut că nu a stat pe gânduri şi s-a testat rapid: ”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut şi eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolaţi, ne-am anunţat familiile.”

Cei doi au lămurit şi discuţiile cu privire la mutarea lor în aceeaşi casă: ”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu naşul celui de-al doilea copil şi am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George. Iar Viviana a completat: ”Mi-e teamă că nu am stat în viaţa mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

Despre toate discuţiile care au apărut cu privire la relaţia lor, George a ales să vadă partea optimistă a paharului: ”Noi credem că toată lumea ne iubeşte”, iar Viviana a admis că mama ei este cea care citeşte toate materialele care apar: ”Ne ţine mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită şi, cu siguranţă, îl apreciază foarte mult pe George.”

Frumoşi, optimişti şi cu o energie care transmite bucuria dintre ei, aceştia au încheiat cu mesaje cu multe semnificaţii: ”Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă şi vreau să trăiesc prezentul”, a spus George. Viviana a concluzionat: ”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Şi alegem să ne bucurăm de prezent.”Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya