Iubita lui Keanu Reeves, primul interviu de când relaţia lor a devenit publică: "Absolut toată lumea pe care o cunosc m-a sunat să mă întrebe despre el!"

12 martie, 2020
1 alexandra grant keanu reeves jpg jpeg

Iubita actorului, Alexandra Grant, a vorbit pentru prima oară deschis despre relaţia ei, acordând un interviu revistei British Vogue

Alexandra a declarat cu această ocazie că toată lumea a dorit să afle detalii despre relaţia ei atunci când primele poze cu ea alături de Keanu Reeves au făcut înconjurul lumii. "Cred că absolut fiecare om pe care îl cunosc m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, atunci când au apărut pozele cu noi", spune artista în vârstă de 46 de ani. 

Deşi, dacă ar fi să dăm crezare unei bune prietene de-ale ei, cei doi erau atunci deja împreună de cel puţin un an şi jumătate. Mai mult, ea chiar îi văzuse de mai multe ori împreună la evenimente, dar probabil că toţi s-au gândit că Alexandra este doar o amică a actorului, aşa cum a şi fost multă vreme. 

Întrebată de British Vogue despre posibilitatea căsătoriei cu Keanu, Alexandra a încercat, însă, să evite elegant întrebarea: "Dacă ne vedem la un pahar de vin, mi-ar plăcea să îţi vorbesc despre asta. Dragostea pe toate palierele este extrem de importantă pentru cine sunt eu ca om, în esenţa mea. Ca pictor, îmi prieşte izolarea şi am astfel de perioade prielnice pentru creativitatea mea, dar nu cred că asta poate fi un mod de viaţă. Preţuiesc profund experienţa de a fi într-o relaţie", a spus ea. Desigur, vorbim de doi oameni maturi, sofisticaţi, cu personalităţi complexe, dificili, fiecare cu experienţele lor de viaţă, aşa încât cu siguranţă că relaţia lor depinde de toţi aceşti factori, dincolo de sentimente.

Întrebată despre părul ei alb, pe care refuză să şi-l vopsească încă de la 30 de ani, de când a albit prematur, Alexandra a spus: "Cred foarte tare în puterea alegerii, puterea de a alege orice te face să te simţi bine în pielea ta. În acelaşi timp, cu toţii ar trebui să avem mai multe opţiuni despre ce înseamnă frumuseţea. Doar suntem miliarde pe acest pământ!".

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg