Iubita lui Liviu Dragnea e în perioada schimbărilor. Irina Tănase a apărut cu un look nou, mai tineresc

17 ianuarie, 2020
9 irina tanase si liviu dragnea jpg jpeg

Irina Tănase a surprins recent cu noul look. Se pare că partenera lui Liviu Dragnea este într-o perioadă a schimbărilor. 

Actuala iubită a lui Liviu Dragnea nu apare des în lumina reflectoarelor. Aceasta stă departe de camerele de filmat, de aparatele de pozat ale fotografilor şi este activă doar în mediul online, mai exact pe Instagram. Acolo, aceasta postează diferite mesaje sau susţine diferite cauze umanitare. Iată că de data aceasta, Irina Tănase a făcut un selfie în maşină. 

Ea a făcut o schimbare de look. A mers la salon şi a cerut un blond deschis, a renunţat la părul şaten pe care îl avea atunci când a devenit cunoscută în calitate de iubita lui Liviu Dragnea. Poate că este într-o perioadă a transformărilor, chiar la început de an. 

10 transformare iubita liviu dragnea jpg jpeg

Irina Tănase a mai atras atenţia recent, când a apărut fără inelul pe care Liviu Dragnea i l-a dăruit. Oare în acest timp, cât politicianul este în spatele gratiilor, au pus punct relaţiei? Aceasta apare alături de doi copii, fără bijuteria pe deget. 

Iubita lui Dragnea, legătură incredibilă cu Penitenciarul Rahova: părinţii ei lucrau acolo

Imediat după ce Liviu Dragnea a ajuns la puşcărie, jurnaliştii de la Spy News au intrat în posesia unor informaţii incredibile care o au în centrul atenţiei pe Irina Tănase. Potrivit sursei citate, părinţii tinerei în vârstă de 26 de ani au lucrat în trecut chiar în locul în care a ajuns acum Liviu Dragnea, adică la Penitenciarul Rahova, loc din care au şi ieşit anticipat la pensie!

Din câte se pare, mama Irinei Tănase a fost asistentă medicală şi câştiga 2.500 de lei pe lună, în timp ce tatăl iubitei lui Liviu Dragnea era electrician şi avea un salariu lunar de 2.100 de lei.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg