Iubita lui Robert Pattinson, ţinta rasismului pe internet. Cum a reacţionat?

30 septembrie, 2014
fka twigs two weeks music video screenshot jpeg

Şi-a găsit şi el, în sfârşit, fluturii îndrăgostelii stârniţi de artista britanică FKA twigs, însă nici că ar avea parte de linişte şi pace în relaţia lor. Şi asta nu din cauza ei, ci a fanilor.

Şi-a găsit şi el, în sfârşit, fluturii îndrăgostelii stârniţi de artista britanică FKA twigs, însă nici că ar avea parte de linişte şi pace în relaţia lor. Şi asta nu din cauza ei, ci a fanilor. După ce s-a confirmat prin fotografiile paparazzilor că cei doi sunt un cuplu, fanii puberi ai trilogiei Twilight şi mai ales ai seducătorului actor nu sunt deloc de acord cu asta.

Tahliah Barnett, pe numele ei real, a fost atacată online de mesaje pline de ură, care instigau la rasism şi violenţă. Nemaiputând suporta, originala artistă de 28 de ani, jumătate de origine jamaicană, jumătate de origine spaniolă şi-a exprimat publicul dezgustul faţă de astfel de situaţii discriminatoare, prin care a mai trecut.

image

“Sunt şocată şi dezgustată de atât rasism care mi-a infectat contul de Twitter în ultima săptămână”, a scris FKA twigs. “Rasismul este inacceptabil în lumea reală şi este inacceptabil şi online”.

Şi în copilărie, iubita lui Pattinson a suferit din cauza rasismului. “oamenii spuneau lucruri oribile despre ceva ce nu pueam să controlez, iar asta a fost crunt. Jumătate din viaţa mea, oamenii s-au uitat la mine lung pentru că aveam o faţă comică sau urâtă. Cealaltă jumătate din viaţa mea, am avut parte de oameni care se holbau la mine pentru că păream fascinantă. Totul se echilibrează”, a declarat ea pentru Dazed and Confused Magazine.

FOTO GETTY

New couple Robert Pattinson and FKA Twigs indulde in some serious PDA... http://t.co/Sk3F5eH6eu pic.twitter.com/1D8XKnCvne — E! Online UK (@EOnlineUK) September 30, 2014

New couple Robert Pattinson and FKA Twigs indulde in some serious PDA... http://t.co/Sk3F5eH6eu pic.twitter.com/1D8XKnCvne

— E! Online UK (@EOnlineUK) September 30, 2014Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg