Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, tocmai a devenit proprietara a două noi case

23 iunie, 2022

Fosta gimnastă poate trăi în continuare în Europa, chiar dacă Elveţia n-o mai vrea. Acum are două noi proprietăţi, chiar pe teritoriul NATO.

2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg

Alina Kabaeva, fostă campioană olimpică în 2014 şi dublă campioană mondială de gimnastică ritmică, continuă să ţină titlurile ziarelor, după ce, ca amantă a lui Vladimir Putin, a fost pusă pe lista persoanelor indezirabile în spaţiul european.

Totuşi, o informaţie primită de "Daily Mail" confirmă faptul că una dintre ţările europene, chiar membră NATO, o primeşte cu braţele deschise pe fosta gimnastă. E vorba despre Turcia, statul în care au avut loc şi întâlnirile pentru negocierile între partea rusă şi cea ucraineană.

Şi nu doar că o primeşte, ci a şi permis o tranzacţie aflată sub incidenţa sancţiunilor impuse de NATO şi Uniunea Europeanu, anume cumpărarea a două case: una pe litoralul turcesc, iar alta în capitala Istanbul. Achiziția ar fi fost intermediată de un apropiat al președintelui turc Recep Erdogan, care și-ar fi desemnat garda prezidențială să meargă la proprietățile luxoase despre care nu se știu alte detalii în afară de locul lor aproximativ, scrie Daily Mail.

Alina Kabaeva webp

Cele două noi proprietăţi vin în contextul în care Kabaeva a fost ameninţată cu expulzarea din Elveţia, dar pot fi şi un cadou din partea lui Vladimir Putin, după ce aceasta ar fi rămas din nou însărcinată. Şi, chiar dacă preşedintele rus i-ar fi cerut să avorteze, din cauza unor riscuri pe care le ridică această sarcină, cele două case din Turcia ar putea fi un dar compensatoriu pentru supărarea pe care i-ar fi creat-o, insistând ca ea să renunţe la copil.

De la divorţul din 2014, președintele rus ar fi avut mai multe legături amoroase, printre care una cu Alina Kabaeva și alta cu milionara rusă Svetlana Krivonogikh. Dar niciuna dintre relații nu a fost confirmată de Kremlin. 

Din 2000, Alina Kabaeva i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin trei copii, născuţi şi crescuţi în secret, pentru protecţia întregii familii. În 2007, Alina Kabaeva s-a retras din sport și a fost aleasă în Duma de Stat, ca membru al partidului de guvernământ Rusia Unită. Șapte ani mai târziu, ea a ocupat funcția de președinte în consiliul de administrație al National Media Group, unul dintre cele mai mari conglomerate media din Rusia, care deține mai multe posturi pro-Kremlin. Cu alte cuvinte, e tot mai bogată şi mai puternică. Şi, mai protejată de Kremlin.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg