Iubitul arab al Rihannei este un bărbat divorţat. Uite ce soţie frumoasă avea!

11 august, 2017
rihanna png

Rihanna nu încetează să-şi uimească fanii. Se iubeşte de ceva vreme cu un om de afaceri arab, care, surpriză, era căsătorit înainte să o întâlnească pe divă. Au fost văzuţi în ipostaze tandre într-o piscină din Spania, imagini care au demonstrat că Riri şi-a găsit liniştea în braţele unui alt bărbat, după depărţirea de Drake.

Ştie ea cum să-i pună pe bărbaţi pe jar.

Au început o relaţie amoroasă de mai multe luni şi au vrut să ţină totul în secret, însă paparazzi i-au deconspirat. Noul bărbat din viaţa sa este unul putred de bogat, un miliardar arab a cărui familie are drepturi de distribuţie la autoturismele Toyota.

Dar, ce să vezi, iubitul despre care se spune că a mai fost cuplat anul trecut cu o vedetă de talie internaţională, Naomi Campbell, a fost căsătorit înainte să o cunoască pe Rihanna.

Bărbatul înalt din dreapta este iubitul Rihannei.

Conform Daily Mail, Hassan Jameel s-a căsătorit în 2012 cu un expert în artă pe nume Lina Lazaar, o femeie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, când relaţia nu a mai mers, cei doi au hotărât de comun acord să se despartă.

Lina Lazaar Jameel, fosta soţie a iubitului Rihannei.

Cântăreaţa a încercat să păstreze discreţia în legătură cu noua sa iubire, dar, după ce a fost văzută împreună cu Hassan la Ibiza în luna iunie, presa a descoperit mai multe detalii despre misteriosul bărbat. Este vicepreşedintele companiei Abdul Latif Jameel, una dintre cele mai mari din lume, iar Rihanna nu este prima iubită celebră a "vânătorului de dive". Cu toate acestea, femeia care l-a făcut să-şi pună pirostriile nu era celebră, însă era la fel de frumoasă ca cele două care i-au urmat.

Citeşte şi : Rihanna are un nou iubit!

 Foto: Arhiva OK!, Bespoke Magazine, HeptaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg