Iubitul lui Amy Winehouse: „Am suferit o pierdere teribilă“

27 iulie, 2011

La trei zile după moartea şocantă a iubitei lui, regizorul britanic Reg Traviss a vorbit pentru prima dată despre suferinţa prin care trece în aceste momente.

La trei zile după moartea şocantă a iubitei lui, regizorul britanic Reg Traviss a vorbit pentru prima dată despre suferinţa prin care trece în aceste momente.

"Ultimele trei zile au fost iadul pentru mine. Am suferit o pierdere teribilă şi am nevoie de pace. Nu pot descrie prin ce trec, dar vreau să le mulţumesc tuturor care plâng pierderea lui Amy, o persoană frumoasă şi draga mea iubită", a afirmat Reg Traviss pentru ziarul The Sun.

Acesta a descris moartea artistei ca pe un accident tragic, cu atât mai mult cu cât, în ultima perioadă, aceasta încerca să-şi refacă viaţă, cu un program de exerciţii fizice şi yoga. Reg, partenerul lui Amy din ultimii doi ani, era văzut cu ochi buni de părinţii cântăreţei, deoarece aceştia îl considerau o influenţă pozitivă asupra fiicei lor, spre deosebire de fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia