Iubitul lui Khloe Kardashian, prins pe picior greşit cu o brunetă, în club

11 aprilie, 2018
tristan thompson png png

Iubita lui, Khloe Kardashian, urmează să nască în orice moment şi, cu toate acestea, viitorul tată Tristan Thompson pare să fie destul de destins. Jucătorul de baschetbal în vârstă de 27 de ani a fost prins pe picior greşit în timp ce se distra cu o gaşcă de prieteni în club.

image image

Tatăl copilului lui Khloe Kardashian a fost surprins în ipostaze foarte apropiate de o brunetă misterioasă într-o noapte petrecută în club în New York. În weekend, sportivul s-a distrat departe de iubita sa care mai are foarte puţin şi îl va aduce pe lume pe primul său copil. Jucătorul NBA şi femeia identificată de presă ca fiind o tânără pe nume Lani Blair, au fost filmaţi sâmbătă seara, foarte apropiaţi unul de celălalt.

Ea este femeia care îi face concurenţă lui Khloe.

În videoclipurile filmate de câţiva oameni din club, Tristan pare să fie sărutat de femeie, în timp ce stau de vorbă la câţiva centimetri distanţă. În alte imagini, Thompson vorbeşte cu prietenii şi dansează şi, conform unui client al clubului, sportivul şi încă zece prieteni au petrecut până în zori.

Ba mai mult, conform fotografiilor surprinse de The Shade Room, Tristan s-a întors în camera de hotel împreună cu bruneta. Marţi, 10 aprilie, au apărut şi primele fotografii cu cei doi, din faţa hotelului Four Seasons NYC. Aceeaşi brunetă a fost văzută a doua zi ieşind din hotel cu o geantă Louis Vuitton în mână.

Tmz a publicat şi un video cu Tristan din octombrie 2017 în care baschetabistul se săruta cu o altă brunetă şi era atins de o a doua. Pe atunci, iubita lui era gravidă în trei luni, iar Tristan era în compania a trei femei misterioase într-un pub din Washingtonului, D.C.

Foto: DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia