Iubitul lui Răzvan Ciobanu, ameninţat după moartea designerului: „Să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit“

16 mai, 2019
1 razvan ciobanu a murit jpg jpeg

Moartea lui Răzvan Ciobanu aduce în continuare în atenţia publicului multe persoane care erau până acum necunoscute, însă care încearcă, într-un fel sau altul, să facă lumină în anchetă.

După ce s-a vorbit despre Sorin Oprea, Iulian Cercel, Vica Blochina, Dragoş Crăiţă şi mulţi alţi apropiaţi ai lui Răzvan Ciobanu, acum invitată în studioul „Xtra Night Show“ a fost invitat avocatul familiei Ciobanu, Laura Vicol.

Foarte bună prietenă de mai mulţi ani cu Răzvan Ciobanu, Laura Vicol a afirmat încă de la început că nu va da detalii din anchetă, însă a precizat că nu înţelege de ce Sorin Oprea face afirmaţii care nu sunt adevărate.

2 razvan ciobanu a murit 2 jpg jpeg

Avocatul familiei Ciobanu a afirmat că Sorin Oprea a ajuns la locuinţa lui Răzvan Ciobanu din proprie iniţiativă şi că acesta nu vorbise niciodată înainte cu Marius, fostul iubit al designerului. Singura dată când ei au vorbit, a fost imediat după ce Răzvan Ciobanu a murit, iar Sorin Oprea a mers acasă la designer pentru a-i ajuta pe părinţii acestuia să strângă lucrurile din casă. În plus, Laura Vicol a dezvăluit că, la aproximativ 48 de ore după ce Răzvan Ciobanu a murit, Sorin Oprea l-a ameninţat pe fostul iubit al designerului.

„L-a ameninţat pe Marius, l-a sunat pe 1 mai. De faţă erau şi alte persoane care pot să confirme. Acest domn Oprea îl certa la telefon, toată lumea a auzit această discuţie, şi îi solicită lui Marius pe un ton imperativ să intre să vorbească la televizor, să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit. Domnule Oprea, vă rog să nu mai daţi dovadă de violenţă verbală şi să nu mai ameninţaţi pe nimeni, pentru că există organe legale compentente care pot lua atitudine în faţa acestor ameninţări“, a spus Laura Vicol.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg