Iulia Albu a desfiinţat rochia de mireasă a Adelei Popescu şi cea a Sophiei

25 august, 2015
FotorCreated jpeg

Weekendul trecut a fost bogat în petreceri de nuntă. Dar nicio mireasă n-a fost pe placul fashion editorului de la Kanal D. Iată de ce.

După Laura Cosoi, a venit şi rândul Adelei Popescu să facă marele pas. Iar în acelaşi weekend, şi Sophia a spus “Da”, un prilej numai bun pentru ca Iulia Albu să scoată săgeţile şi să expună la panoplie toate neajunsurile stilistice ale nunţilor lor. Evident, din punctul ei de vedere.

image

„Nu o să înţeleg niciodată opţiunea «fetiţelor de la bloc» (Adela Popescu şi Laura Cosoi – n.r.) pentru aceste rochii aparent atât de sofisticate şi-n esenţă atât de neinteresante. În definitiv, dacă îţi doreşti o rochie Elie Saab, Doina Levintza, Christian Dior sau D&G, poţi face asta chiar dacă într-adevăr îţi asumi o investiţie considerabilă“, îşi începe Iulia Albu expunerea.

„Sigur că orice mireasă este frumoasă în ziua nunţii. Dacă în cazul Adelei Popescu avem de-a face cu o veritabilă înfăşurare a miresei, vecină mumificării, în cazul Sophiei avem, în ciuda unei rochii frumoase şi executate impecabil, acel accesoriu monstruos plasat strategic pe cap, o veritabilă capcană anti-muşte şi ţânţari al cărei scop sincer nu-l pot înţelege în acest sezon, mai ales având în vedere campania intensivă de eradicare a acestor insecte, mai ales în Bucureşti. Am fi putut poate vorbi despre o replică pe fond bipolar a unui celebru accesoriu Philip Treacy, însă rezultatul este dincolo de penibilul acceptat“, a comentat Iulia Albu accesoriul realizat de Kristina Dragomir.

image

„În cazul Adelei Popescu nici nu-mi închipui sub atâtea straturi de tul, organza sau Dumnezeu mai ştie ce o mai fi avut în acea înfăşurare inutilă de «scremeri stilistice», ce anume miros o mai fi avut acel buchet într-adevăr interesant de altfel, dar complet ucis de coroniţa purtată «feciorelnic» pe cap şi de rujul fix în aceeaşi nuanţă“, a comentat fashion editorul de la Kanal D alegerile florale ale Adelei Popescu.

image

„Pe de altă parte, Sophia a avut o abordare ceva mai safe alegând calele negre, o alegere îndrazneaţă şi care ar fi putut chiar fi, în absenţa capcanei de muşte mai sus menţionate, completarea perfectă a unei rochii, de altfel, de un rafinament desăvârşit“, a mai punctat ea.

image

„Aşteptăm cu interes probabil anunţul celor două prietene/vecine/la naiba (Laura Cosoi şi Adela Popescu – n.r.) cum că au rămas însărcinate în acelaşi timp, şi poveştile lor nemuritoare despre cum e să fii o mamă desăvârşită şi cât de realizate sunt ele profesional“, a fost ultima înţepătură a Iuliei Albu la adresa celor două prietene care s-au căsătorit vara aceasta şi care au avut nunţi boeme.

image

„Va trece probabil multă apă pe Dâmboviţa până vom vedea o mireasă celebră sau măcar semi-notorie îmbrăcată într-o rochie de mireasă din in sau bumbac alb“, a conchis Iulia Albu pentru WOWbiz.ro. Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg