Iulia Albu, declaraţii uluitoare despre căsnicia cu Mihai Albu VIDEO

1 noiembrie, 2016
Iulia Albu despre casnicie jpeg

Fashion editorul de la Kanal D se află din nou în centrul atenţiei din cauza conflictului cu Mihai Albu, reaprins la trei ani de la divorţul lor. Iată ce detalii inimaginabile ies la iveală despre căsnicia lor.

image

Creatorul de modă îi reproşează Iuliei Albu că nu există un program bine stabilit în ceea ce priveste timpul petrecut cu fiica sa, Mikaela. De cealaltă parte, jurata emisiunii "Bravo, ai stil" susţine că nu-i limitează acestuia accesul la fetiţă şi că a avut parte de greutăţi în căsnicia ei cu Mihai Albu.

"Nu i-am îngrădit accesul Mikaelei la tatăl ei şi nici invers. Până acum nu a existat această preocupare. Un copil este imprevizibil. A fost bolnavă de câteva ori şi nu a vrut să o ia. S-a întâmplat să merg la piscină cu Mikaela. Noi nu avem weekend-ul în care o ia el şi în care o iau eu. Dacă el vrea să cumpere bilete la teatru, poate să o ducă în aceeaşi zi", a spus Iulia Albu la "WowBiz".

Citeşte şi:

Iulia şi Mihai Albu, din nou în scandal. Uite ce schimb de replici dure şi-au adresat public

Mihai Albu aduce lămuriri în noul scandal cu fosta soţie

"Sunt zile în care am filmări foarte multe. Atunci bona şi familia mea mă ajută cu Mikaela. Sunt zile în care nu filmez şi i le dedic în totalitate Mikaelei. Orice persoană care lucrează e normal să treacă prin lucrurile astea. În ultimul timp fostul meu soţ s-a implicat mai mult. Vrea să-şi petreacă mai mult timp cu ea, însă are nişte condiţii stranii. Pe mine nu mă prinde postura de victimă. Sunt o femeie care îşi poate creşte singură copilul. (...) La cât sunt eu de bătăioasă îşi imaginează cineva că eu cresc copiii din aceşti bani (n.r. - pensia alimentară). Nu este nevoie să contribuie mai mult, pentru că am destui bani. Toată lumea crede că am făcut două facultăţi şi mă laud cu ele. Eu nu am nicio Facultate plătită de acest om, niciun examen plătit de acest om", a subliniat ea.

image image

"Totul a pornit de

momentul

m-a

a

anumite

. Eu

ce am

am

o

 ridicolă 

. Apartamentul

stau nu l-am

. Nu am

a fost un favor. Eu m-am mutat cu Mikaela

-o

cu

camere pe

am aranjat-o eu. Eu nu am putut să iau nici măcar o piesă de mobilier din ce am dobândit împreună. Nici măcar două boxe nu am putut lua. Mi-a făcut scandal când le-am luat şi i le-am dat înapoi, pentru că nu vreau să mă ţigănesc", a povestit Iulia Albu în platoul Kanal D.

"Am înţeles că e o problemă cu iubitul meu. El nu locuieşte în acest moment cu mine. Eu am fost în depresie în urma faptului că mi s-au întâmplat foarte multe lucruri în acea perioadă. M-am trezit într-o anumită situaţie. Ştiţi în ce stare eram de mult. Eram într-o depresie cruntă şi nu aveam cum să mă lupt cu el. Aveam 45 de kilograme şi vă era frică să nu mă frâng. Am avut o perioadă de depresie ca urmare a unor lucruri rele din căsnicia pe care am avut-o şi a faptului că m-am trezit singură, fără un venit cert. Eram după un concediu de maternitate şi în postura de a creşte singură un copil. Nu voi accepta să fiu târâtă în presă. Eu nu am pretins niciodată bani să vin să vorbesc despre viaţa mea. Mi se pare necesar să fac precizări pentru că am o imagine. Nu am o imagine datorită lui Mihai Albu", afirmă ea.

"Au fost momente în care nu am avut ce mânca în casă cu acel om. Am fost momente în care a trebuit să-i cer bani tatălui meu pentru a-mi cumpăra un laptop. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că alticineva a decis pentru mine şi mi-a dat libertatea când nu am avut putere să o cer. Nu a fost decizia mea să divorţez. El a vrut să divorţăm. Eu îmi doream, însă pe mine părinţii mei m-au învăţat nişte principii foarte puternice. Pentru mine familia e ceva sfânt. Tata întotdeauna mi-a spus că fac o greşeală cu această căsătorie. Eu m-am îndrăgostit pentru că m-am îndrăgostit. Părinţii mei aveau foarte mulţi bani. El nu a avut niciodată atât de mulţi bani pe cât se vehiculează. După aproximativ 7 ani mi-am dat seama. Nimic din ce faci în viaţă nu trebuie să regreţi. Am îndurat foarte multe lucruri. Nu vreau să întru în detalii pentru că nu vreau să se ajungă aici. Eu aveam o experienţă de viaţă egală cu 0 şi eram şi foarte ancorată în munca mea. Eu am adus în permanenţă bani în casă", a mai precizat Iulia.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg