Iulia Albu i-a acordat trofeul „Bau“ Giuliei Anghelescu, pentru ţinuta de la botez!

16 octombrie, 2015
Iulia Albu Giulia Anghelescu2 jpeg
image

E recunoscută pentru remarcele sale lipsite de menajamente, iar salopeta albă a cântăreţei a fost un nou motiv de dispută.

Weekendul trecut, Giulia Anghelescu şi-a botezat băieţelul, pe Eduard Mikael, ocazie cu care a purtat o salopetă albă din dantelă – în tandem, cumva, cu ţinuta fetiţei sale, Antonia, care a fost îmbrăcată într-o rochiţă din acelaşi material.

citeşte aici mai multe detalii despre botez

Opţiunea cântăreţei n-a dat-o pe spate pe Iulia Albu, care i-a comentat aspru outfitul, în cadrul rubricii sale „Wow sau Bau“, din emisiunea „WowBiz“.

„O, Doamne! I s-a rupt între craci, între araci, salopeta sau este doar din cauza faptului că este puţin plină? A, este o iluzie optică? Oricum, cum putea fi acolo? Doar dacă se desfăcuse şliţul, dar nu văd să fie şliţ pe faţă. Dar hai să începem cu faptul că afară plouă, dar totuşi ne punem platforme «bucuria piticilor», nu-i aşa? Pentru că pantalonii sunt foarte luni şi, decât să n-i scurtăm, mai bine ne cocoţăm pe aceste lucruri, care sunt absolute abominabile. Doi – aceea este o blană comunistă, cum se purta pe vremea lu’ răposatu’, la cununii. Sunt foarte multe femei care au avut aşa ceva, pentru momentul acela era în trend, sigur. Acum, nu văd sensul. Şi nu înţeleg cum i-a fost frig la umeri şi nu i-a fost frig la picioare, totuşi? Oricum, pentru faptul că a jupuit vreo 50 de animale pentru haina aia – e şi cu vulpe, şi cu vizon, şi cu..., în fine – şi şi-a şi vopsit părul precum Cruella, şi pentru tot look-ul ei, în general, şi posingul acesta minunat, şi pentru aceste efect optic şi pentru aceste şenile... Cum o cheamă? Aşa, Giulia! Giulia primeşte un trofeu «Bau»!“.

image

Foto: pagina personal, captură Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate