Iulia Albu, la 39 de ani. Cum îşi petrece ziua de naştere: "Îmi strâng în braţe copilul şi pe singurul bărbat pe care l-am iubit în afară de tata"

28 iulie, 2020
5 iulia albu 39 de ani jpg jpeg

Este ziua sa de naştere! Iulia Albu a împlinit 39 de ani pe 28 iulie. Vedeta sărbătoreşte ziua specială alături de cea mai importantă persoană din viaţa ei: fiica sa. Criticul de modă a povestit recent ce a învăţat până la această vârstă!

A lăsat machiajul strident deoparte, chiar şi ţinutele extragante şi a "îmbrăcat" haina sincerităţii. Iulia Albu, într-o postare pe Facebook, a dezvăluit ce a învăţat până la 39 de ani, din experienţele prin care a trecut. 

"Până la aceasta vârsta pot spune ca am învățat câteva lucruri.

1. Plantele vii cu siguranța nu sunt specialitatea mea. Dovada clara, Pinul uscat din spatele meu. Il țin, încă, pentru ca din același pământ a răsărit o Buruiana cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.

2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii sa iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine sa asculti sfaturile părinților tai.

3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok sa fii TU. Chiar dacă ai soarele in ochi si nu vei face cele mai reușite fotografii.

4. Viața fără putina drama devine o comedie proasta. Si mie nu mi-au plăcut niciodata comediile proaste.

5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar sa va mulțumesc pentru ca îmi sunteți aproape. De mâine, pregătiți-va de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini si curci.", a scris vedeta. 

4 iulia albu 39 de ani 2 jpg jpeg

Totodată, criticul de modă a surprins. A dezvăluit că îşi petrece ziua de naştere alături de fiica sa, de Mikaela, dar şi de actualul său iubit, bărbatul pe care îl iubeşte cu adevărat, în afară de tatăl său. Ce declaraţie! " Astăzi sunt I, si voi merge desculta prin iarba, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut si îmi voi strânge in brațe copilul si pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat in afara de tatăl meu. Si va sugerez sa încercați si voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media.", a încheiat ea. 

Foto: Facebook. Recente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}