Iulia Vântur a bătut un record important în India. Anunţul făcut de vedetă

18 mai, 2021
1 iulia vantur 4 jpg jpeg

Iulia Vântur cântă hitul-record Seeti Maar, care înregistrează la doar câteva zile de la lansare peste 125 de milioane de vizualizări pe YouToube. Astfel, piesa bollywodiană bate orice record, depăşind în cel mai scurt timp 100 de milioane de vizualizări.

Piesa cântată de Iulia Vântur este parte din coloana sonoră a filmului ”Radhe”, ce-l are cap de afiş pe Salman Khan şi a cărui lansare oficială de pe 13 mai, când în India este marea sărbătoare Eid, a fost aşteptată cu fervoare de zeci de milioane de oameni.

”Ştiam că este o piesă care va prinde bine însă a depăşit toate aşteptările. Mă bucur că au ales vocea mea pentru această piesă. Înţeleg că Seeti Maar este în heavy rotation acum peste tot şi primesc multe mesaje de la oamenii care-mi spun că, într-o perioadă atât de dificilă în India, piesa le-a adus un zâmbet în suflet şi asta e cea mai mare bucurie. Am fost mândră să aud că inclusiv prietenii mei au crezut că piesa este cântată de o vorbitoare nativă de hindi. Asta a fost pentru mine o validare a muncii pe care am depus-o în obţinerea unui accent bun în hindi.”, a declarat cu entuziasm vedeta din România care a cucerit şi India cu talentul şi frumuseţea ei. Iulia Vântur a fost invitată să cânte şi o a doua piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Rahne”, numită ”Zoom Zoom”, care şi ea se anunţă a fi un succes mondial, având la doar 3 zile de la lansare deja 14 milioane de vizualizări.

Vocea ei pe piesa-hit Seeti Maar a fost o surpriză. Iulia Vântur a înregistrat o versiune a piesei în joacă, fără să-şi pună problema că ar putea fi folosită în film. ”Am fost luată prin surprindere când au decis să lanseze piesa cu vocea mea pentru că eu mersesem în studio, în acea zi, pentru a înregistra o altă piesă. Prietenul meu compozitor Sajid Khan, unul dintre producătorii muzicali ai filmului Radhe, a fost curios cum sună vocea mea pe piesa Seeti Maar, doar ca test, ca practică. Pe lângă orele de canto pe care le făceam online cu Crina Mardare, cele cu coach-ul meu Matt, din UK, şi cele de muzică clasică indiană, obişnuiam să merg destul de des în studioul lui pentru a mă antrena cântând diverse cantece. Credeam că e o zi oarecare... de practică. Compozitorul piesei Seeti Maar, Devi Sri Prasad, se pare că a pariat pe vocea mea. Nu ştii niciodată când apare şansa. Trebuie sa fii mereu pregatit, sa dai 100% şi atunci când doar repeţi sau te antrenezi. Mă bucur mult că s-a întamplat astfel.”, povesteşte Iulia Vântur povestea succesului mondial înregistrat de vocea ei.

Lockdown-ul din India, dar şi restricţiile impuse de pandemia mondială, au ţinut-o pe vedeta din România departe de ţară şi de cei dragi ei, însă nu departe de nenumărate proiecte artistice internaţionale şi de cursuri de perfecţionare în actorie şi canto. ”In februarie anul trecut am fost ultima dată în România. Din pacate, lockdown-ul strict m-a ţinut departe de ţară şi de oamenii dragi mie, de părinţi. Între timp, am mai înregistrat piese pentru diverse filme, dar şi single-uri. Am filmat ultimele scene din “Laila manju”, filmat la Londra. Am terminat şi scenele mele din serialul britanic de acţiune Jack Stall Dead. Am început filmările şi pentru un alt proiect drag mie, un concept pe care l-am construit în timpul lockdown-ului pentru OTT (Over The Top media). Am studiat actorie, în fiecare zi, timp de 6 luni, am studiat online la New York Film Academy, Lee Strasdberg, Demidov Technique şi tot ce mi-a părut eficient. A fost o bună perioadă pentru studiu, atunci când nu erau permise filmările. ”, povesteşte Iulia Vântur recent reîntoarsă în România pentru o scurtă perioadă.

Fascinată de orice provocare, în orice colt al lumii ar apărea, Iulia Vântur abia aşteaptă să întâmpine viitorul cu neprevăzutul său frumos, plină de optimism şi de deschidere: ”Îmi doresc să lucrez în proiecte frumoase, cu oameni buni, de la care am ce să învăţ. Îmi doresc să explorez cât mai mult. În România, în India, US, UK, oriunde în lume. În tv, film, muzică. Îmi plac provocările. Deocamdată situaţia în India este îngrijorătoare. Sper că în curând se va stabiliza, că oamenii vor fi protejaţi, sănătoşi şi că vom putea reveni curând şi pe platourile de filmare.”Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg