Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre Salman Khan

16 iulie, 2013
iulia vantur3 jpeg

Invitată la emisiunea „Happy Hour“, vedeta Pro TV a vorbit în premieră despre relaţia pe care o are cu actorul indian şi a infirmat zvonurile potrivit cărora părăseşte postul din Pache Protopopescu.

Invitată la emisiunea „Happy Hour“, vedeta Pro TV a vorbit în premieră despre relaţia pe care o are cu actorul indian şi a infirmat zvonurile potrivit cărora părăseşte postul din Pache Protopopescu.

Deşi, în timpul şederii ei în India, presa hindusă, dar şi cea din România au făcut speculaţii cu privire la plecarea ei definitivă din ţară, pusă pe seama unei relaţii amoroase cu celebrul Salman Khan, Iulia ne asigură că altfel stau lucrurile.

„Nu sunt iubita lui Salman Khan. Suntem prieteni“, i-a mărturisit ea lui Cătălin Măruţă, după câteva luni în care tăcerea ei a alimentat şi mai mult zvonurile cu privire la relaţia dintre ei.

image

„În România crezi că nu ies la picnic cu prietenii mei? Nu m-am mutat în India, nu vedeţi că sunt aici? Uite, eu cu tine, Măruţă, am ieşit de mai multe ori la masă decât am ieşit cu Salman Khan. Tu nu ai fundaţie caritabilă, nu ai tricouri inscripţionate. Salman are o fundaţie foarte frumoasă, cu care ajută mulţi oameni, le plăteşte operaţiile. Nu-mi permit să vorbesc despre un om care nu trăieşte în ţara asta. E un om bun, deosebit“, a explicat ea.

image

Tot în emisiunea „Happy Hour“, Iulia a anunţat că a fost nevoită să renunţe la pupitrul ştirilor ProTV de weekend, din cauza programului foarte încărcat. Iulia Vantur a spus că, în această perioadă, se implică în proiecte profesionale noi, fără să spună deocamdată despre ce este vorba.

image

„Cu părere de rău, a trebuit să renunţ la ceva foarte drag. Mă refer la ştiri. Am fost acolo aproape 10 ani, mi-am făcut foarte mulţi prieteni... A fost o decizie foarte grea, dar am luat-o“, a spus Iulia, cu care ne vom revedea, însă, în următorul sezon „Dansez pentru tine“.

Foto: capturi TVRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg