Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în Mumbai la cea mai scumpă nuntă a planetei

15 iulie, 2024

Românca noastră nu putea rata marele eveniment din India urmărit pe tot globul, care a reunit celebrități din toate cele patru zări.

Iulia Vântur a fost o apariție atinsă parcă de Zeul Midas. FOTO: Instagram
Iulia Vântur a fost o apariție atinsă parcă de Zeul Midas. FOTO: Instagram

Iulia Vântur a făcut din nou senzație în India! Ea s-a aflat pe lista invitaților la cea mai extravagantă nuntă a momentului, cea a lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India și al 11-ea din India (averea lui atinge valoarea de 115 miliarde de dolari!), cu Radhika Merchant, fiica unui prosper cuplu de afaceriști din domeniul farmaceutic.

Printre sutele de invitați la evenimentul care a avut loc la Mumbai, centrul financiar și de entertainment indian, apariția româncei Iulia Vântur a fost ca o nestemată rară din îndepărtata Europă, printre numeroase vedete locale, europene și de la Hollywood, precum Tony Blair, Boris Johnson, Hilary Clinton, Priyanka Chopra și Nick Jonas, John Cena, Kim și Khloe Kardashian, Mike Tyson, Arjun Kapoor, Sara Ali Khan și fratele ei, Ibrahim Ali Khan, Ranbir Kapoor și Alia Bhatt, Suhana Khan.

Și, întrucât vorbim despre o nuntă tradițională indiană, care presupune diverse momente celebrate pe parcursul mai multor zile, Iulia Vântur și-a ales mai multe ținute. Prima dintre ele a fost un top negru cu bretele din paiete, purtat cu un sari paietat, cu model în zig-zag, în negru și argintiu - o interpretare foarte modernă, elevată, a clasicului port tradițional hindus.

O a doua apariție a fost absolut strălucitoare, Iulia Vântur părând că a fost atinsă de însuși Zeul Midas, care transforma în aur tot ce atingea. Sari-ul său auriu, bogat ornamentat cu paiete și cristale cusute în spic, dar având și multiple transparențe, i-a dat aerul unei zeițe, ținuta fiind în același ton cu părul său blond-auriu.

O altă filmare postată pe Instagram o surprinde pe apropiata lui Salman Khan într-un outfit cu aer regal, cu un caftan alb cu inserții aurii. O ținută pe măsura faimei sale clădite la Bollywood și pe măsura unui adevărat festival nupțial, pe care familiile miliardare a celor doi miri au plătit echivalentul a 156 de milioane de dolari.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg
Cele mai sexy picioare de la Hollywood jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311741 jpg