Iulia Vântur face senzație în straie de nuntă indiene. Blondina arată fabulos: ”Dragoste în nuanțe aurii”

5 decembrie, 2023

Fosta vedetă de la ”Dansez pentru tine” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, iar cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

iulia vantur si salman khan 8 webp

Iulia Vântur s-a stabilit în India și îi priește de minune. Diva a învățat repede obiceiurile tradiționale și a rezonat foarte bine cu ele. De fiecare dată când postează pe Instagram, adepții săi sunt în extaz. Desigur, a câștigat și public din India, căci este cunoscută și acolo.

Iulia Vântur a rămas cu România în suflet, de aceea menține contactul prin social media cu tot ceea ce înseamnă țara sa. De 1 decembrie, vedeta a postat un clip adorabil cu un mesaj pe măsură: ”La mulți ani, ROMANiA! Te iubesc! Te păstrez în suflet și în vene, oriunde aș fi în lume și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit și pentru ceea ce sunt ❤️ Mi-e dor de un dans popular @mihaipetreofficial”, a scris Iulia Vântur și a distribuit un moment superb de dans alături de Mihai Petre.

Dansurile ritmate ca în România într-adevăr sunt speciale.

După momentul de patriotism nostalgic, Iulia Vântur și-a încântat fanii din online cu un set de fotografii de eveniment. Mai exact, de nuntă. Blondina a îmbrăcat un costum galben auriu și a notat: ”Dragoste în nuanțe aurii 💛✨ #Wedding #Glam #Indian”

Vedeta arată super fresh, cu părul coafat în bucle romantice, în această ținută adorabilă, care a fost apreciată de fanii săi de pe Instagram.

„Arăți fantastic!”, „Superbă”, „Foarte frumoasă!”, „Tu arăți minunat în orice culoare”, „Arăți fantastic, superbă!”, au fost doar o parte din comentariile urmăritorilor.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de 10 ani, iar în tot acest timp au fost alături unul de altul atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, acesta fiind și motivul pentru care fanii lor s-au întrebat deseori când va veni și momentul în care vor face pasul cel mare.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg