Iulia Vântur face senzație în straie de nuntă indiene. Blondina arată fabulos: ”Dragoste în nuanțe aurii”

5 decembrie, 2023

Fosta vedetă de la ”Dansez pentru tine” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, iar cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

iulia vantur si salman khan 8 webp

Iulia Vântur s-a stabilit în India și îi priește de minune. Diva a învățat repede obiceiurile tradiționale și a rezonat foarte bine cu ele. De fiecare dată când postează pe Instagram, adepții săi sunt în extaz. Desigur, a câștigat și public din India, căci este cunoscută și acolo.

Iulia Vântur a rămas cu România în suflet, de aceea menține contactul prin social media cu tot ceea ce înseamnă țara sa. De 1 decembrie, vedeta a postat un clip adorabil cu un mesaj pe măsură: ”La mulți ani, ROMANiA! Te iubesc! Te păstrez în suflet și în vene, oriunde aș fi în lume și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit și pentru ceea ce sunt ❤️ Mi-e dor de un dans popular @mihaipetreofficial”, a scris Iulia Vântur și a distribuit un moment superb de dans alături de Mihai Petre.

Dansurile ritmate ca în România într-adevăr sunt speciale.

După momentul de patriotism nostalgic, Iulia Vântur și-a încântat fanii din online cu un set de fotografii de eveniment. Mai exact, de nuntă. Blondina a îmbrăcat un costum galben auriu și a notat: ”Dragoste în nuanțe aurii 💛✨ #Wedding #Glam #Indian”

Vedeta arată super fresh, cu părul coafat în bucle romantice, în această ținută adorabilă, care a fost apreciată de fanii săi de pe Instagram.

„Arăți fantastic!”, „Superbă”, „Foarte frumoasă!”, „Tu arăți minunat în orice culoare”, „Arăți fantastic, superbă!”, au fost doar o parte din comentariile urmăritorilor.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de 10 ani, iar în tot acest timp au fost alături unul de altul atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, acesta fiind și motivul pentru care fanii lor s-au întrebat deseori când va veni și momentul în care vor face pasul cel mare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg