Iulia Vântur, însărcinată sau nu? Diva a spus totul în emisiunea lui Măruță

14 septembrie, 2023

Îl face sau nu-l face tată pe Salman Khan? După ce a pus presa din două țări pe jar, fosta prezentatoare PRO TV a mărturisit adevărul.

iulia vantur si salman khan 8 webp

Presa mondenă din România și din India s-a grăbit să speculeze că Iulia Vântur este însărcinată, după ce a fost prezentă la un eveniment, cu o burtică suspectă.

Artista a fost invitată în emisiunea lui Măruță, pentru un drept la replică. Diva în vârstă de 43 de ani nu a devenit mamă până acum, însă recunoaște că și-ar dori. Însă nu va fi prea curând căci potrivit declarațiilor sale publice, deocamdată nu este însărcinată.

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan

Viața Iuliei Vântur s-a schimbat radical după ce s-a mutat în India. Vedeta a renunțat la cariera pe care o avea în România și s-a stabilit în India, acolo unde trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de starul indian Salman Khan. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, dar se afișează foarte rar împreună. În urmă cu câteva zile, Iulia Vântur și-a surprins fanii după ce s-a prezent pe covorul roșu cu o burtică suspectă, motiv pentru care mulți dintre ei au crezut că vedeta este însărcinată. Felicitările au curs, iar presa a preluat informația de îndată, întrebându-se dacă blondina va deveni mamă în curând.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Iulia Vântur a clarificat situația și a făcut primele declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță. „Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobșnuită.”, a spus Iulia Vântur.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg