Iulia Vântur, primul rol principal la Bollywood! Când intră filmul în cinematografe?

29 octombrie, 2018
1 1 jpg jpeg

Iulia Vântur debutează într-un rol principal la Bollywood, în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala“, regizat de Prem Soni, care va rula pe marile ecrane începând cu luna mai a anului 2019.

„Pasiunea pentru muzică mi-a adus multă satisfacţie şi colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împleteşte natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, dar nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simţit că e o poveste cu morală, cu substanţă. Personajul meu din film este o fată simplă, extrem de bună şi curată, deşi a trecut prin experienţe traumatizante în viaţă. Este victima unui viol şi chiar dacă e o straină în India, nu numai că îşi caută dreptatea, dar alături de soţul ei porneşte o adevărată revoluţie. Luptă pentru toate femeile din India care au fost violate, nedreptăţite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Există un tag pe reţelele de socializare, #NameandShametherapist pe care îl folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să distrugă viaţa ei şi a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film“, a spus Iulia Vântur.

image

„Atat eu, cât şi partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucuroşi să-i avem pe Iulia Vântur şi pe Jimmy Shergill la bordul fimului «Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala». Filmul va trezi multe întrebări depsre iubirea şi căldura pe care această ţară ar trebuie să le aibă. Scenariul abordează un subiect sensibil, dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revoluţie, apropiat de mişcarea #metoo“, a adăugat producătorul Prernaa Arora.Recente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg