Iulia Vântur şi Salman Khan, nedespărţiţi FOTO

30 noiembrie, 2016
Salman Iulia jpeg

Deşi s-a zvonit că relaţia vedetei noastre cu superstarul indian s-a terminat, cei doi au fost surprinşi din nou împreună.

image

La revenirea în ţară a Iuliei Vântur, ziarele vuiau că Salman Khan i-ar fi găsit deja o înlocuitoare blondei. Mai ales că românca a stat în ţară vreo două luni şi jumătate, timp în care şi-a onorat contractele.

Iată însă că Iulia a plecat din nou în India, unde a înregistrat o melodie hindi alături de solistul Himesh Reshammiya, producător muzical, cântăreţ şi actor, dar şi bun prieten cu Salman Khan. Acesta a avut numai cuvinte de laudă pentru ea într-un articol de pe timesgroup.com, în care spune că au înregistrat împreună piesa „Every Night And Day”, pentru noul lui album, ce se va lansa anul viitor.

După această experienţă inedită, Iulia Vântur a fost văzută plecând împreună cu acelaşi Salman Khan (a cărui avere depăşeşte 200 de milioane de dolari) de la petrecerea actriţei Kareena Kapoor, supranumită "regina Bollywood-ului". Dovadă stau câteva instantanee surprinse de fani, dar şi câteva imagini postate pe Instagam de actriţa Amrita Arora.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg