Iulian Nunucă, câștigătorul ”Vocea României”. Ce secret a ținut până la finalul show-ului?

24 decembrie, 2022
Iulian Nunucă și Tudor Chirilă jpg

O finală de ”Vocea României” intensă și spectaculoasă. Concurenții s-au întrecut pe ei înșiși și au urcat ștacheta mai sus ca niciodată.

La sfârșit, într-o atmosferă de basm, câștigătorul Iulian Nunucă a făcut public un secret la care nimeni nu se aștepta: el a așteptat rezultatul alături de Andra Botez, concurenta clasată pe locul 2. Ei bine, aceasta este chiar profesoara de canto a tânărului. L-a învățat muzică o perioadă, iar asta l-a făcut pe Iulian Nunucă să fie mai mult decât emoționat.

Băiatul a fost copleșit de intensitatea momentului și a mulțumit tuturor. Inclusiv mama lui Iulian Nunucă a coborât pe scenă și l-a îmbrățișat, emoționată.

Tudor Chirilă mai bifează un trofeu ”Vocea României”. Spectaculosul antrenor, cântăreț și actor câștigă astfel a patra finală cu Iulian Nunucă.

Iulian și Tudor jpg

Vineri seară, Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu au făcut spectacol și s-au străduit să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro.

Momentul decisiv al concursului a fost duetul deosebit dintre Tudor Chirilă și Iulian Nunucă. Al treilea performance al lui Iulian Nunucă a fost o premieră pentru Vocea României. Acesta a interpretat, alături de Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, ”Inel, inel de aur”. Piesă despre care Tudor Chirilă a spus că și-a dorit-o mult și că abia acum a avut cu cine să o cânte.

Smiley: ”Asta e după 4 dimineața, când se servește ciorba de potroace. Nu am ce să vă spun, e talent pur. Sunt șocat, foarte plăcut surprins. Prima oară când se cântă asta la Vocea României și mă bucur că Tudor a deschid cutia Pandorei”

Theo Rose: ”Aș putea să spun că cineva mi-a deschis ușa și mie. Ce ai tu e de la Dumnezeu. E munca ta. Tudor s-a achitat, cu ceea ce a făcut pentru tine, de o mare parte din datoria ta față de Univers”.

Tudor Chirilă: ”L-am așteptat pe băiatul ăsta ca să pot să cânt și eu într-un cadru organizat această piesă”.

În primul performance, Iulian Nunucă și-a etalat calitățile vocale cu o piesă plină de emoție. Finalistul lui Tudor Chirilă a interpretat melodia “All by myself” a celebrei Celine Dion, artistă pe care o adoră și despre care a spus că-i cânta piesele în coplilărie, spre disperarea tatălui său.

În al doilea performance, Iulian Nunucă a făcut un duet memorabil cu Irina Baianț. Finalistul lui Tudor Chirilă și celebra soprană au cântat piesa “Hallelujah”.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg