Iuliana Luciu s-a reprofilat şi face furori la Monaco! "Lucille c'est moi"

12 august, 2022

Sora mai mică a Nicoletei Luciu a suferit o transformare neaşteptată. Uite ce ocupaţie nouă are şi cu ce i-a cucerit pe petrecăreţii din Principat.

Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg

Am văzut-o în nenumărate emisiuni, ca asistentă TV, prezentatoare ori concurentă, iar cei mai mulţi se întrebau când se va aşeza şi ea la casa ei. Căci, cu o soră ca Nicoleta Luciu, care a dat startul modei "asistentelor TV", după care a devenit o familistă convinsă, era firesc ca şi Iuliana să-i urmeze exemplul.

Dar iată că, după o serie de contracte semnate la Antena 1 şi Antena Stars, Iuliana Luciu pregătea în secret o relansare uimitoare, în cu totul alt domeniu: muzica. Şi nu, nu ca interpretă, aşa cum a făcut-o sora ei mai mare, care a cântat la un moment dat în trupa Laguna, ci ca DJ.

Frumoasa brunetă a visat să mixeze la cele mai cool party-uri şi, după o perioadă de lucru cu butoanele şi cu platanele, a şi reuşit.

"Lucille c'est moi", se recomandă, mai nou, Iuliana Luciu, cu un nume... franţuzit. Dar vine repede şi explicaţia: "Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate - DJ invitat la Monaco! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!", a scris cu mândrie Iuliana pe conturile sale de socializare, chiar din capitala distracţiei de pe Coasta de Azur.

Îmbrăcată în negru, cu un decolteu adânc, care i-a flatat bustul generos, Lucille, cum a fost Iuliana prezentată publicului, a dat startul petrecerii în Sass Cafe Monaco.

"Văd doar lucruri frumoase care mă aşteaptă în viitor!", a mai scris ea, din faţa celebrului Hotel Hermitage din Monaco.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg