Iuliana Tudor a născut

17 decembrie, 2010
iuliana tudor mamica eaf92cf3fe jpeg

După o perioadă de mari emoţii şi de atentă supraveghere medicală, Iuliana Tudor (33) este, în sfârşit, mămică. Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă“ de la TVR a născut ieri un băieţel la o clinică din Capitală.

Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă“ de la TVR a născut ieri un băieţel la o clinică din Capitală.

După o perioadă de mari emoţii şi de atentă supraveghere medicală, Iuliana Tudor (33) este, în sfârşit, mămică. Ea a adus pe lume un băieţel sănătos, care a primit nota maximă din partea celor trei medici care au asistat-o la naştere.

În urmă cu o lună, Iuliana a anunţat că va renunţa temporar la rolul de prezentatoare al emisiunii „O dată-n viaţă“, pentru a avea mai multă grijă de sănătatea ei. Acum, când şi-a putut vedea bebeluşul, ea a afirmat că „este cel mai fericit moment din viaţa mea. Ţinându-mi copilul în braţe am certitudinea că sunt împlinită! Nicio altă realizare profesională sau personală nu m-a făcut să mă simt astfel“.

image

Cât priveşte momentul revenirii ei pe micul ecran, Iuliana spune că „mă voi întoarce când voi considera că este momentul potrivit. Acum nu pot să spun decât că absenţa mea nu va fi una de lungă durată, pentru că îmi este dor de emoţiile de dinaintea startului emisiunii în direct. Voi alege cu atenţie momentul revenirii, pentru că îmi doresc ca bebeluşul să nu fie privat de prezenţa mamei lui, mai ales în primele luni de viaţă, însă, sunt încrezătoare că voi şti să mă împart echilibrat între familia de acasă şi cea de la Televiziunea Română“, a declarat ea.

Foto: TVRRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg