Iuliana Tudor, cu fiul ei la Sibiu. Va asculta imnul României cântat de Nicolae Furdui Iancu

1 decembrie, 2014

Anul acesta, Iuliana Tudor petrece Ziua Naţională de 1 Decembrie la Sibiu. Vedeta îmbină utilul cu plăcutul şi pe lângă faptul că transmite în direct, pentru toţi românii, un spectacol de zile mari organizat la Sibiu, fiul ei o

Anul acesta, Iuliana Tudor petrece Ziua Naţională de 1 Decembrie la Sibiu. Vedeta îmbină utilul cu plăcutul şi pe lângă faptul că transmite în direct, pentru toţi românii, un spectacol de zile mari organizat la Sibiu, fiul ei o va urmări îndeaproape. Pentru micuţul Tudor este prima oară când va sărbători în mod tradiţional ziua de 1 Decembrie.

“Tudor va merge cu mine la Sibiu pentru a vedea o sărbătoare pur românească! Va asculta imnul României cântat în direct de Nicolae Furdui Iancu şi apoi toată atmosfera de acolo va fi una care sper să-i placă! Este prima oară când va sărbători şi el Ziua Naţională în mijlocul românilor! Are 4 ani şi cred că e important să asiste încă de pe acum la această sărbătoare!”, spune prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă”! Iuliana Tudor are un program extrem de încărcat în luna decembrie, dar face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei, iar atunci când se poate îl mai ia cu ea în deplasările prin ţară.

“Vom fi în transmisiune directă de la Sibiu, acolo unde se va desfăşura un concert extraordinar susţinut de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Mariana Anghel şi foarte mulţi tineri artişti care vor face din 1 Decembrie o sărbătoare pur românească. Gazdele noastre şi protagoniştii centrali ai spectacolului sunt membrii Ansamblului Cindrelul -Junii Sibiului, director Silvia Macrea, unul dintre cele mai performante ansambluri de la noi”, a mai spus vedeta.

Foto: Marius BaraganRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg