Iuliana Tudor s-a întors din vacanţă. Ce destinaţie a ales pentru acest an vedeta TVR?

15 iunie, 2016
iuliana tudor jpeg

Gazda emisiunii “O dată-n viaţă” a ales să-şi petreacă, anul acesta, vacanţa în Grecia, optând pentru o insula cu mare încărcătură istorică, Rhodos.

Vedeta TVR şi gazda emisiunii “O dată-n viaţă” s-a relaxat şi şi-a încărcat bateriile pentru noile proiecte, în insula Rhodos. Timp de o săptămâna, Iuliana a închis telefonul şi s-a bucurat de mare şi de soare, dar şi de timp de calitate petrecut în familie.

Iuliana Tudor

image image

“Cred că oricare dintre insulele Greciei e frumoasă pur şi simplu! În fiecare există acelaşi aer romantic, de poveste, absolut cuceritor. În Rhodos e la fel. Răsăritul şi apusul ... o poezie! Aici a fost ridicată una dintre cele 7 minuni ale lumii, Colosul din Rhodos. Oraşul medieval, Patrimoniu UNESCO este unic. M-am lăsat purtată de străduţele mici, cu taverne cochete şi magazine în care găseşti de la arme vechi până la costume de epocă, cu flori pretutindeni, cu oameni deschişi, prietenoşi care se bucură că eşti acolo, că-i descoperi, îţi oferă o bere (la cizmă, ceva uriaş) sau un vin specific zonei, vinuri cu tradiţie şi extrem de bune! Acolo peştele şi fructele de mare se gătesc în atâtea feluri, încât vacanţă a fost prea scurtă să le pot încerca pe toate. Absolut delicioase. Ca să nu mai vorbesc despre dulciuri. O călătorie ca o poveste, aşa cum se întâmplă de fiecare dată în Grecia! Deja mi-e dor...”, a mărturisit Iuliana Tudor despre escapada ei de vară.

Citeşte aici mai multe despre ce poţi vedea în frumoasa insulă Rhodos!