Iuliana Tudor, schimbare de look pentru lansarea primului ei proiect online

28 februarie, 2024

Iuliana Tudor ne invită la o vorbă... „Cu ai mei!”, primul podcast cu vedete din lumea folclorului românesc.

Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg

Cu un look nou, foarte fresh şi tineresc, Iuliana Tudor păşeşte încrezătoare la început de primăvară, bifând o nouă etapă în carieră. Vedeta TVR are parte de un nou make-over pentru cel mai nou proiect al său, un podcast cu personalități din lumea muzicii populare şi nu numai, prin care îşi reafirmă dragostea pentru folclor şi o aduce în zona modernului şi a celei mai largi expuneri, cea din online.

„Cu ai mei!” este o întâlnire între prieteni din lumea folclorului, în care persoane publice devin, timp de o oră, „ai mei”, mărturisind lucruri nespuse public până acum, discutând ca de la suflet la suflet, glumind, dar şi arătându-şi vulnerabilităţile. 

„În fiecare episod, într-un cadru confortabil, vedetele invitate îşi dezvăluie latura umană, personală. Este un proiect de suflet, ce oferă exclusivități, multă emoție și, cu siguranță, vom vedea cealaltă față, mai puțin știută, a invitaților noștri”, declară Iuliana Tudor. „Pentru mine, este primul proiect major în mediul online şi sper din toata inima să fie interesant pentru un public cât mai larg”, adaugă vedeta.

Primul episod „Cu ai mei!” aduce în atenția publicului o familie de artiști iubită de toți românii: Matilda Pascal Cojocărița și maestrul Ștefan Cigu, alături de fiii lor, din căsnicii diferite, Alin Pascal și Horațiu Cigu. „Un an de zile am stat despărţiţi. Dar cântam împreună, n-a ştiut nimeni”, mărturiseşte Matilda Pascal Cojocărița despre un moment din căsnicia cu Ștefan Cigu, în episodul din 29 februarie. Şi tot atunci, cu lacrimi în ochi, artista dezvăluie preţul plătit pentru succes...

Podcastul „Cu ai mei!”, semnat de Iuliana Tudor, va putea fi vizionat în premieră la TVR Folclor, în fiecarre joi, de la ora 20.00, iar în mediul online, pe canalul oficial de YouTube Iuliana Tudor, tot joia, de la ora 21.00, pe paginile de Facebook și de Instagram ale autoarei, precum şi pe platforma TVR+. TVR 1 difuzează podcastul sâmbăta, de la ora 13.00. 

Podcastul „Cu ai mei!”, alături de apariția editorială a cărții „Fericirea nu costă nimic”, semnată de Iuliana Tudor şi lansată la Editura Univers, sunt două dintre proiectele cu care vedeta începe 2024, an în care aniversează 25 de ani de televiziune. 

Integrala „Vedeta populară” la TVR Folclor, în această primăvară

Tot din această săptămână, grila de programe TVR Folclor s-a îmbogăţit cu talent-show-ul de folclor „Vedeta populară”: telespectatorii pot vedea sau revedea, de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, toate sezoanele emisiunii realizate şi prezentate de Iuliana Tudor. Cel mai iubit talent show de folclor din România debuta în octombrie 2017 la TVR 1. Competiţia celor dornici să devină „Vedeta populară” a ajuns să numere, de atunci, nu mai puţin de 9 sezoane, iar mulţi dintre artiştii care au păşit pe această scenă şi-au făcut deja un nume în muzica populară. Pentru cei care îndrăgesc acest format de televiziune, dar şi pentru cei care nu au reuşit să vadă toate ediţiile acestui concurs de talente, TVR Folclor propune, din 26 februarie, integrala „Vedeta populară”. În fiecare seară, de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, emisiunea realizată şi prezentată de Iuliana Tudor ne poartă prin toate zonele ţării, cu cântecele, muzica şi oamenii lor.

FOTO: TVRRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg