Ivanka Trump își părăsește frații. Ce refuză fiica lui Donald Trump să mai facă

12 august, 2022
iva1 jpg

Ivanka Trump merge mai departe în afaceri fără frații ei, Donald Jr. și Eric , de care nu a fost niciodată apropiată.

„Ivanka și-a părăsit practic frații”, spune o sursă. „Nu mai vrea să facă parte din controversata familie. Viitorul ei este alături de soțul ei,  Jared Kushner , și de copiii lor. Au ieșit din politică și nu vor mai face campanie cu tatăl ei. Ba mai mult, nu vor mai apărea nici pe sticlă”.

O persoană din interior spune că Eric este supărat pe sora lui, în timp ce Donald Jr. nu își face griji, pentru că asta înseamnă că va avea parte de mai multă atenție în viitor.

„Ivanka a fost întotdeauna preferata tatălui lor. Cu ea ieșită din peisaj, este timpul lui să strălucească”, adaugă un prieten.

iva2 jpg

Ivanka și Melania speră că Donald Trump nu va candida la președinție în 2024 – mai ales că este implicat în multe bătălii legale în acest moment.

„Sunt o familie divizată”, a declarat o sursă pentru Radar, adăugând că Melania dorește ca soțul ei să stea departe de Washington, DC, deoarece crede că „asta va face ca toate problemele legale ale familiei să dispară”.

„Este evident că toată această nebunie se întâmplă pentru că unii oameni se tem că Donald va candida din nou în 2024”, spune sursa. „Melania și Ivanka nu se înțeleg prea bine, dar ambele îl roagă să anunțe  că nu va candida. Ele cred că toate acestea vor dispărea dacă el pune capăt tuturor speculațiilor”.

Persoana din interior spune că ancheta nu „îl afectează doar pe Donald, ci întreaga familie. „Melania și Ivanka s-au săturat de investigații și această atenție nesfârșită. Vor să se întoarcă la viețile lor fabuloase, să se termine totul”.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg