Ivanka Trump onorează amintirea mamei cu o rochie pe care aceasta a purtat-o la o petrecere Studio 54

7 februarie, 2023
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg

Ivanka Trump a făcut spectacol într-o superbă rochie retro albă, cu franjuri, care i-a aparținut mamei sale, regretata Ivana Trump.

Ivanka Trump s-a îmbrăcat cu această ținută pentru o petrecere la care a participat și care avea drept temă anii 20. Nu înainte de a da pe Instagram un spoiler cu rochia albă, marca Bob Mackie.

Ivanka Trump (1) jpg

Această rochie spectaculoasă a făcut parte din garderoba mamei sale, regretata Ivana Trump, care s-a stins din viață fulgerător, anul trecut. Mama Ivankăi s-a îmbrăcat cu rochia vintage la o petrecere de la celebrul Studio 54, la care au mers amândouă. Petrecerea marca aniversarea a 25 de ani ai faimosului club, iar Ivana se putea lăuda cu o siluetă de model.

Mistuită adesea de dorul mamei sale, Ivanka Trump marchează în social media momentele emoționante. Cum ar fi acest tribut vestimentar, când fiica lui Donald Trump scutură franjurii rochiei în intimitatea casei, unde se află într-un cadru interesant, alături de o chitară.

Ivanka Trump poartă rochia cu o pereche de sandale argintii superbe și-și etalează o siluetă impecabilă, trasă prin inel. Nu putem să nu remarcăm picioarele spectaculoase și tonifiate, atent lucrate la sala de fitness.

Ivanka Trump este o fire foarte sportivă, paparazii o surprind adesea în timp ce iese la alergat.

Ivana Trump a murit anul trecut în iulie, în urma unui stop cardiac. Copiii săi, Ivanka, Eric și Donald Jr. au fost realmente șocați de decesul neașteptat, exact când se pregătea să plece într-o vacanță mult dorită. Căci Ivana Trump se autoizolase în casă mult timp fiindcă era terifiată de COVID-19. Și exact când își făcuse curaj să-și reia călătoriile atât de dragi sufletului său, s-a prăbușit inexplicabil la domiciliu, provocând o imensă tristețe familiei și prietenilor.

Ivanka Trump obișnuiește să transmită un mesaj prin ținutele sale. La nunta surorii sale, a purtat o rochie inspirată după cea a lui Grace Kelly. Tiffany Trump şi-a dorit ca doamnele ei de onoare să poarte albastru, aşa că sora ei mai mare a îmbrăcat o rochie cu un model aparte.

Ivanka Trump a purtat la nunta lui Tiffany Trump o rochie inspirata de celebra rochie a lui Grace Kelly din filmul To Cath a Thief  Instagram (7) jpg

Foto: Profimedia, Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg