Ivanka Trump onorează amintirea mamei cu o rochie pe care aceasta a purtat-o la o petrecere Studio 54

7 februarie, 2023
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg

Ivanka Trump a făcut spectacol într-o superbă rochie retro albă, cu franjuri, care i-a aparținut mamei sale, regretata Ivana Trump.

Ivanka Trump s-a îmbrăcat cu această ținută pentru o petrecere la care a participat și care avea drept temă anii 20. Nu înainte de a da pe Instagram un spoiler cu rochia albă, marca Bob Mackie.

Ivanka Trump (1) jpg

Această rochie spectaculoasă a făcut parte din garderoba mamei sale, regretata Ivana Trump, care s-a stins din viață fulgerător, anul trecut. Mama Ivankăi s-a îmbrăcat cu rochia vintage la o petrecere de la celebrul Studio 54, la care au mers amândouă. Petrecerea marca aniversarea a 25 de ani ai faimosului club, iar Ivana se putea lăuda cu o siluetă de model.

Mistuită adesea de dorul mamei sale, Ivanka Trump marchează în social media momentele emoționante. Cum ar fi acest tribut vestimentar, când fiica lui Donald Trump scutură franjurii rochiei în intimitatea casei, unde se află într-un cadru interesant, alături de o chitară.

Ivanka Trump poartă rochia cu o pereche de sandale argintii superbe și-și etalează o siluetă impecabilă, trasă prin inel. Nu putem să nu remarcăm picioarele spectaculoase și tonifiate, atent lucrate la sala de fitness.

Ivanka Trump este o fire foarte sportivă, paparazii o surprind adesea în timp ce iese la alergat.

Ivana Trump a murit anul trecut în iulie, în urma unui stop cardiac. Copiii săi, Ivanka, Eric și Donald Jr. au fost realmente șocați de decesul neașteptat, exact când se pregătea să plece într-o vacanță mult dorită. Căci Ivana Trump se autoizolase în casă mult timp fiindcă era terifiată de COVID-19. Și exact când își făcuse curaj să-și reia călătoriile atât de dragi sufletului său, s-a prăbușit inexplicabil la domiciliu, provocând o imensă tristețe familiei și prietenilor.

Ivanka Trump obișnuiește să transmită un mesaj prin ținutele sale. La nunta surorii sale, a purtat o rochie inspirată după cea a lui Grace Kelly. Tiffany Trump şi-a dorit ca doamnele ei de onoare să poarte albastru, aşa că sora ei mai mare a îmbrăcat o rochie cu un model aparte.

Ivanka Trump a purtat la nunta lui Tiffany Trump o rochie inspirata de celebra rochie a lui Grace Kelly din filmul To Cath a Thief  Instagram (7) jpg

Foto: Profimedia, Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg