Ivanka Trump, răsfăț la Paris, chiar înainte de Crăciun. Cine a însoțit-o pe fiica lui Donald Trump?

21 decembrie, 2022
Ivanka Trump și Arabella (5) jpg

Un cadou frumos și stilat i-a oferit Ivanka Trump fiicei sale, Arabella. A dus-o la Paris în cea mai frumoasă perioadă a anului.

Orașul luminilor este superb împodobit în fiecare decembrie. Fiica și nepoata lui Donald Trump au vizitat obiectivele turistice importante: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Muzeul Luvru.

Americanca, o femeie de afaceri de succes, care-i calcă tatălui pe urme, adoră să călătorească și o face foarte des. Mai mult, nu-și ține excursiile secrete, drept pentru care nu s-a sfiit să posteze în online imagini cu ea și fiica sa, Arabella.

Cele două au înfruntat frigul parizian și s-au plimbat cât e ziua de lungă. Adolescenta nu și-a uitat camera DSLR profesională, cu care a capturat amintiri de neuitat.

Mama și fiica s-au postat și pe rețelele de socializare, la Luvru, la Turnul Eiffel și în fața unui brad de Crăciun frumos decorat.

Ivanka Trump și familia au fost recent și în Egipt și Quatar, unde s-au bucurat de câteva meciuri din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal.

Se pare că familia Trump a ținut cu Franța, căci s-au pozat cu starul naționalei franceze, Kylian Mbappe. Din păcate pentru albaștri, au ratat marele trofeu la mustață, în favoarea Argentinei, care a câștigat anul acesta Cupa Mondială.

Familia Trump a avut parte recent de o reuniune notabilă, cu ocazia nunții mezinei lui Donald Trump, Tiffany. Fetele din familia Trump s-au reunit din timp, pentru petrecerea burlăciţelor dată în cinstea lui Tiffany, cea mai tânără dintre ele, la începutul lui noiembrie.

Mezina fostului preşedinte american, Tiffany Trump, s-a căsătorit cu tânărul om de afaceri Michael Boulos. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2021, dar nu s-au grăbit să organizeze nunta. Astfel că abia în 2022, la un an şi jumătate de când a primit inelul de logodnă şi la o lună după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 29 de ani, Tiffany a avut parte de o petrecere a burlăciţelor, pusă la cale de sora ei mai mare, Ivanka Trump, şi de cumnata sa, Lara Lea Trump (soţia lui Eric Trump).

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg