Ivanka Trump uimește cu o nouă apariție. Fiica fostului președinte Donad Trump și-a etalat formele. Cum arată în costum de baie

21 septembrie, 2022
trump10 jpg

Ivanka Trump a lăsat imaginea sobră la o parte pentru una ceva mai dezinhibată. Blonda a purtat un sutien roșu și o pereche de pantaloni scurți, cu talie înaltă și în dungi, în timpul unei ieșiri în Miami cu soțul și prietenii ei.

Blonda, în vârstă de 40 de ani, și Jared Kushner, în vârstă de 41 de ani, se țineau de mână în timp ce se lăsau dezmierdați de soare și se bucurau de ultimele zile de vară.

Kushner, care suferă de cancer tiroidian, a trecut prin a doua intervenție chirurgicală, dar pare că a reușit să depășească perioada dificilă. El a optat pentru o ținută lejeră formată din cămașă, pantalon și șapcă de baseball albastră.

Fiica fostului președinte Donald Trump a împărtășit un videoclip unde apare făcând wakeboard. Cu toate acestea, mai mulți utilizatori de Instagram au suținut că imaginile nu sunt reale.

„Pare un ecran verde”, a spus o persoană, iar alta a adăugat: „Acesta este, evident, un simulator de wakeboarding în interior”.

Ivanka, 40 de ani, și Kushner, 41 de ani, au închiriat un apartament în clădirea de lux Arte Surfside din Miami de când s-au mutat din Washington, DC, în ianuarie 2021.

Ba mai mult, cei doi au achiziționat un teren de 20 de milioane de dolari pe insula de înaltă securitate Indian Creek, care este poreclită „Buncărul miliardarului”.

Ivanka și Kushner , care au trei copii împreună, Arabella, în vârstă de 11 ani, Joseph, în vârstă de 8 ani, și Theodore, în vârstă de 6 ani, dețin și un apartament în New York, pe Park Avenue, și au o cabană lângă Trump National Golf Club din Bedminster, NJ.

În ultimul an, Ivanka și Kushner au fost văzuți petrecând mult din timpul lor în Miami.

În mai, au participat la cina exclusivistă a lui Carbone din timpul Marelui Premiu de la Miami, unde intrarea a costat 3.000 de dolari de persoană.

Femeia de afaceri și soțul ei, mogulul imobiliar Jared Kushner , au reușit să îi supere pe localnicii din Miami. Ei au acuzat-o că are un comportament de divă de când s-a mutat în Sunshine State în urmă cu doi ani.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg