Ivanka Trump uimește cu o nouă apariție. Fiica fostului președinte Donad Trump și-a etalat formele. Cum arată în costum de baie

21 septembrie, 2022
trump10 jpg

Ivanka Trump a lăsat imaginea sobră la o parte pentru una ceva mai dezinhibată. Blonda a purtat un sutien roșu și o pereche de pantaloni scurți, cu talie înaltă și în dungi, în timpul unei ieșiri în Miami cu soțul și prietenii ei.

Blonda, în vârstă de 40 de ani, și Jared Kushner, în vârstă de 41 de ani, se țineau de mână în timp ce se lăsau dezmierdați de soare și se bucurau de ultimele zile de vară.

Kushner, care suferă de cancer tiroidian, a trecut prin a doua intervenție chirurgicală, dar pare că a reușit să depășească perioada dificilă. El a optat pentru o ținută lejeră formată din cămașă, pantalon și șapcă de baseball albastră.

Fiica fostului președinte Donald Trump a împărtășit un videoclip unde apare făcând wakeboard. Cu toate acestea, mai mulți utilizatori de Instagram au suținut că imaginile nu sunt reale.

„Pare un ecran verde”, a spus o persoană, iar alta a adăugat: „Acesta este, evident, un simulator de wakeboarding în interior”.

Ivanka, 40 de ani, și Kushner, 41 de ani, au închiriat un apartament în clădirea de lux Arte Surfside din Miami de când s-au mutat din Washington, DC, în ianuarie 2021.

Ba mai mult, cei doi au achiziționat un teren de 20 de milioane de dolari pe insula de înaltă securitate Indian Creek, care este poreclită „Buncărul miliardarului”.

Ivanka și Kushner , care au trei copii împreună, Arabella, în vârstă de 11 ani, Joseph, în vârstă de 8 ani, și Theodore, în vârstă de 6 ani, dețin și un apartament în New York, pe Park Avenue, și au o cabană lângă Trump National Golf Club din Bedminster, NJ.

În ultimul an, Ivanka și Kushner au fost văzuți petrecând mult din timpul lor în Miami.

În mai, au participat la cina exclusivistă a lui Carbone din timpul Marelui Premiu de la Miami, unde intrarea a costat 3.000 de dolari de persoană.

Femeia de afaceri și soțul ei, mogulul imobiliar Jared Kushner , au reușit să îi supere pe localnicii din Miami. Ei au acuzat-o că are un comportament de divă de când s-a mutat în Sunshine State în urmă cu doi ani.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
Marilyn Monroe jpg