J Lo a plecat cu mare stil de la Săptămâna Modei de la Paris. E gata să-și gestioneze criza familială?

27 iunie, 2024

Cunoscută pentru simțul ei impecabil în materie de modă, Jennifer Lopez nu a dezamăgit în timp ce se îndrepta spre aeroport.

Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg

Ea a fost văzută recent părăsind hotelul ei din Paris, după ce a participat la mult așteptatul L Show în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Cunoscută pentru simțul ei impecabil în materie de modă, JLo nu a dezamăgit în timp ce se îndrepta spre aeroport, îmbinând fără efort stilul și confortul.

Jennifer Lopez a optat pentru o ținută relaxată și elegantă când a ieșit din hotel.

Diva purta pantaloni largi, în dungi, sandale cu toc și o cămașă albă, oversized, care a adăugat un rafinament clasic look-ului ei.

După o rapidă vacanță în Europa, cu plajă în Italia și modă în Franța, Jennifer Lopez și-a încărcat bateriile pentru a se confrunta acasă, în SUA, cu marea sa problemă.

După trei ani de iubire pasională, mariajul cu Ben Affleck a cam ajuns pe marginea prăpastiei.

În Italia s-a distrat pe cinste în Positano. A stat la Villa TreVille, s-a bucurat de soare și de obișnuitele plimbări cu iahtul, unde și-a făcut multe selfie-uri.

Cert este că avea nevoie de această ieșire, mai ales după ce și-a anulat turneul.

În timp ce se afla la Paris, americanca latina născută în Bronx a participat și la prezentarea Christian Dior Haute Couture toamnă/iarnă 2024-2025. Artista și-a luat recent o vacanță sola în Italia, ocazie cu care și-a afișat noua siluetă, căci diva... ”a intrat la apă”.

Ca orice femeie cu probleme de iubire, a început să slăbească accelerat. Formele sale cândva voluptoase s-au topit, pe fondul zvonurilor de divorț iminent de soțul ei, Ben Affleck.

Cântăreața „Love Don’t Cost a Thing” a cucerit la Paris cu o rochie midi plisată de culoare cafenie, cu o curea șic în talie. Ea și-a completat ansamblul cu o pelerină asortată, emanând eleganță și rafinament. Jennifer Lopez a accesorizat acestei ținute o geantă Dior mică, neagră, ochelari de soare, tocuri cu platformă din satin auriu și mănuși negre din piele, foarte lungi.

Jennifer Lopez la Paris, Profimedia (2) jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg