Prințesa din Bel Air. Cât de spectaculoasă este vila scoasă la vânzare de Jennifer Lopez

3 februarie, 2023

Și ce sumă fabuloasă cere pe această bijuterie imobiliară. Jennifer Lopez își vinde spectaculoasa vilă din Bel Air. Proprietatea este spectaculoasă, iar diva vrea să o dea contra sumei de aproape 43 milioane de dolari.

J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg

Jennifer Lopez își vinde spectaculoasa vilă din Bel Air. Proprietatea este o bijuterie pe care vrea 43 milioane de dolari.

Cât de spectaculoasă este vila scoasă la vânzare de Jennifer Lopez

Conacul din Bel Air al superbei artiste Jennifer Lopez se vinde cu 42,5 milioane de dolari. Ea a cumpărat maiestuoasa proprietate în 2016, cu 28 milioane de dolari. Superbul domeniu se întinde pe 33.000 metri pătrați, casa este construită pe 1200 metri pătrați, are 9 dormitoare și 13 băi.

Cât de spectaculoasă este vila scoasă la vânzare de Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez a creat un paradis în vila din Bel Air

Potrivit descrierii oficiale, pe parter se află un living room imens, cu tavan înalt, bar, șemineu și ferestre imense, cu deschidere la terasă. O cameră de luat masa, o bucătărie pentru chef, zonă de mic dejun și șemineu. O sală de jocuri și distracție generoasă, cu bar și ieșire la zona de piscină în aer liber. Toate camerele au vedere la piscină sau la grădina luxuriantă. Există și cinematograf privat, birou, cameră de masaj și cameră de oaspeți în casa lui Jennifer Lopez.

Una dintre aripile casei este dotată cu cameră de zi, bibliotecă, șemineu, dressing, baie imensă cu priveliște la o cascadă amenajată.

Generoasa proprietate a lui Jennifer Lopez mai are și un studio pentru oaspeți, sală de fitness, un amfiteatru cu 100 de locuri, pavilion cu șemineu în are liber, grădină în care sunt cultivate legume organice, bucătărie de vară, foișor, lac privat cu plajă dotată cu nisip fin și duș exterior.

Mai există și o vilișoară de oaspeți, un garaj imens, peluză imensă, grădină cu o multitudine de specii de copaci și flori și chiar și o pistă privată de mers cu bicicleta.

Este o proprietate de vis, care poartă amprenta superbei Jennifer Lopez, aflată iată în punctul de a face iarăși un profit imens din imobiliare.

Jennifer Lopez și-a unit destinul cu iubirea vieții sale, Ben Affleck. În 2022 au avut parte nu doar de o nuntă, ci de două. Iar Crăciunul care tocmai a trecut, a fost primul lor Crăciun sărbătorit în familie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg