Prințesa din Bel Air. Cât de spectaculoasă este vila scoasă la vânzare de Jennifer Lopez

3 februarie, 2023

Și ce sumă fabuloasă cere pe această bijuterie imobiliară. Jennifer Lopez își vinde spectaculoasa vilă din Bel Air. Proprietatea este spectaculoasă, iar diva vrea să o dea contra sumei de aproape 43 milioane de dolari.

J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg

Jennifer Lopez își vinde spectaculoasa vilă din Bel Air. Proprietatea este o bijuterie pe care vrea 43 milioane de dolari.

Cât de spectaculoasă este vila scoasă la vânzare de Jennifer Lopez

Conacul din Bel Air al superbei artiste Jennifer Lopez se vinde cu 42,5 milioane de dolari. Ea a cumpărat maiestuoasa proprietate în 2016, cu 28 milioane de dolari. Superbul domeniu se întinde pe 33.000 metri pătrați, casa este construită pe 1200 metri pătrați, are 9 dormitoare și 13 băi.

Cât de spectaculoasă este vila scoasă la vânzare de Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez a creat un paradis în vila din Bel Air

Potrivit descrierii oficiale, pe parter se află un living room imens, cu tavan înalt, bar, șemineu și ferestre imense, cu deschidere la terasă. O cameră de luat masa, o bucătărie pentru chef, zonă de mic dejun și șemineu. O sală de jocuri și distracție generoasă, cu bar și ieșire la zona de piscină în aer liber. Toate camerele au vedere la piscină sau la grădina luxuriantă. Există și cinematograf privat, birou, cameră de masaj și cameră de oaspeți în casa lui Jennifer Lopez.

Una dintre aripile casei este dotată cu cameră de zi, bibliotecă, șemineu, dressing, baie imensă cu priveliște la o cascadă amenajată.

Generoasa proprietate a lui Jennifer Lopez mai are și un studio pentru oaspeți, sală de fitness, un amfiteatru cu 100 de locuri, pavilion cu șemineu în are liber, grădină în care sunt cultivate legume organice, bucătărie de vară, foișor, lac privat cu plajă dotată cu nisip fin și duș exterior.

Mai există și o vilișoară de oaspeți, un garaj imens, peluză imensă, grădină cu o multitudine de specii de copaci și flori și chiar și o pistă privată de mers cu bicicleta.

Este o proprietate de vis, care poartă amprenta superbei Jennifer Lopez, aflată iată în punctul de a face iarăși un profit imens din imobiliare.

Jennifer Lopez și-a unit destinul cu iubirea vieții sale, Ben Affleck. În 2022 au avut parte nu doar de o nuntă, ci de două. Iar Crăciunul care tocmai a trecut, a fost primul lor Crăciun sărbătorit în familie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg