Ja Rule: închisoare pentru evaziune fiscală?

23 martie, 2011

Rapperul a recunoscut ieri că nu a plătit taxele pentru o sumă de peste 3 milioane de dolari, câştigată între 2004 şi 2006. Astfel, Ja Rule, pe numele său real Jeffrey Atkins, riscă în procesul care a început ieri trei ani

Rapperul a recunoscut ieri că nu a plătit taxele pentru o sumă de peste 3 milioane de dolari, câştigată între 2004 şi 2006.

Astfel, Ja Rule, pe numele său real Jeffrey Atkins, riscă în procesul care a început ieri trei ani de închisoare şi o amendă de 300.000 de dolari, potrivit Associated Press. Asta teoretic. Practic, pledând vinovat şi beneficiind de ajutorul iscusitei sale avocate, pedeapsa lui se poate reduce considerabil. Sentinţa va fi dată abia pe 13 iunie. Întrebat la ieşirea de la tribunal cum se simte în aşteptarea verdictului, Ja Rule a răspuns, în stilul său relaxat: „Mă simt minunat!”. Avocata artistului hip hop a precizat, însă, cu aceeaşi ocazie, că acesta şi-a declarat vina de bună voie şi că va plăti taxele pe care le datorează. „Clientul meu îşi asumă întreaga responsabilitate”, a declarat ea.

Foto: Northfoto