Jaafar Jackson, copia la indigo a lui Michael Jackson. Nepotul Regelui Pop va juca rolul megastarului

14 februarie, 2024

Nu îi seamănă copiii cât de bine îi seamănă nepotul. Jaafar Jackson va interpreta rolul vieții sale: știe ce bine seamănă cu Michael și se va folosi de asta pentru a interpreta magistral viața unchiului său.

FotoJetMichael jpg

„El îl întruchipează pe Michael într-un mod în care niciun alt actor nu ar putea”, a spus producătorul Graham King despre Jaafar.

Jaafar Jackson, Getty Images jpg

În 2025 va apărea pe piață filmul biografic Michael, iar nepotul său joacă rolul principal. Recenziile sunt deja super laudative la adresa tânărului de 27 de ani, un adevărat ”bărbat în oglindă”, așa cum este și titlul unui celebru cântec de-ale lui Michael, ”Man in the Mirror”.

Jaafar Jeremiah Jackson este cântăreț, dansator și actor american, semn că talentul merge mai departe în neam. Tânărul este fiul lui Jermaine Jackson și Alejandra Geneviene, nepotul lui Michael, Janet și La Toya Jackson.

Jaafar Jackson a apărut în videoclipuri muzicale și este prezentat ca The Jacksons: Next Generation. Și-a lansat single-ul de debut „Got Me Singing” în 2019.

Și cum seamănă izbitor cu Regele Pop, producătorii filmului au lansat un mic teaser marți, o fotografie halucinantă, cu Jaafar Jackson într-o secvență din film. Este amintirea unui concert, unde Michael purta celebrul maiou alb.

Jaafar Jackson, Foto Twitter jpg

Filmul se anunță un real succes, căci iată cât de veridică este întruchiparea.

Îl vedem pe Jaafar într-una dintre ținutele emblematice ale megastarului, în anii 90! Pantaloni negri, cămașă albă descheiată și părul prins în coadă, în timp ce cântă pe scenă.

„Cu Jaafar, fiecare privire, fiecare notă, fiecare mișcare de dans ne reamintește de Michael”, a spus producătorul Graham King într-o declarație. „El îl întruchipează pe Michael într-un mod în care niciun alt actor nu ar putea”.

În ianuarie 2023, s-a anunțat că Lionsgate face un film despre starul „Thriller”, cu un scenariu care îi aparține lui John Logan (cel care a creat și Gladiator, The Aviator, Skyfall).

În rolul regretatului cântăreț pop îl vom vedea pe Jafaar, fiul fratelui mai mare al lui Michael, Jermaine Jackson, scrie publicația People.

„Este incredibil de interesant să-l urmărești pe Jaafar cum îl readuce la viață pe Michael”, a spus anterior Fuqua într-o declarație pentru Variety. „A existat o astfel de conexiune spirituală când l-am întâlnit prima dată pe Jaafar, care are o abilitate naturală de a-l imita pe Michael și o chimie atât de grozavă cu camera de filmat.”

Alături de Jaafar în film vor mai apărea nume mari, inclusiv nominalizatul la Oscar Colman Domingo, Nia Long și Miles Teller.

Filmul ”Michael” va fi disponibil în cinematografe din 18 aprilie 2025.

Foto: Getty Images & TwitterRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg