Jaafar Jackson, copia la indigo a lui Michael Jackson. Nepotul Regelui Pop va juca rolul megastarului

14 februarie, 2024

Nu îi seamănă copiii cât de bine îi seamănă nepotul. Jaafar Jackson va interpreta rolul vieții sale: știe ce bine seamănă cu Michael și se va folosi de asta pentru a interpreta magistral viața unchiului său.

FotoJetMichael jpg

„El îl întruchipează pe Michael într-un mod în care niciun alt actor nu ar putea”, a spus producătorul Graham King despre Jaafar.

Jaafar Jackson, Getty Images jpg

În 2025 va apărea pe piață filmul biografic Michael, iar nepotul său joacă rolul principal. Recenziile sunt deja super laudative la adresa tânărului de 27 de ani, un adevărat ”bărbat în oglindă”, așa cum este și titlul unui celebru cântec de-ale lui Michael, ”Man in the Mirror”.

Jaafar Jeremiah Jackson este cântăreț, dansator și actor american, semn că talentul merge mai departe în neam. Tânărul este fiul lui Jermaine Jackson și Alejandra Geneviene, nepotul lui Michael, Janet și La Toya Jackson.

Jaafar Jackson a apărut în videoclipuri muzicale și este prezentat ca The Jacksons: Next Generation. Și-a lansat single-ul de debut „Got Me Singing” în 2019.

Și cum seamănă izbitor cu Regele Pop, producătorii filmului au lansat un mic teaser marți, o fotografie halucinantă, cu Jaafar Jackson într-o secvență din film. Este amintirea unui concert, unde Michael purta celebrul maiou alb.

Jaafar Jackson, Foto Twitter jpg

Filmul se anunță un real succes, căci iată cât de veridică este întruchiparea.

Îl vedem pe Jaafar într-una dintre ținutele emblematice ale megastarului, în anii 90! Pantaloni negri, cămașă albă descheiată și părul prins în coadă, în timp ce cântă pe scenă.

„Cu Jaafar, fiecare privire, fiecare notă, fiecare mișcare de dans ne reamintește de Michael”, a spus producătorul Graham King într-o declarație. „El îl întruchipează pe Michael într-un mod în care niciun alt actor nu ar putea”.

În ianuarie 2023, s-a anunțat că Lionsgate face un film despre starul „Thriller”, cu un scenariu care îi aparține lui John Logan (cel care a creat și Gladiator, The Aviator, Skyfall).

În rolul regretatului cântăreț pop îl vom vedea pe Jafaar, fiul fratelui mai mare al lui Michael, Jermaine Jackson, scrie publicația People.

„Este incredibil de interesant să-l urmărești pe Jaafar cum îl readuce la viață pe Michael”, a spus anterior Fuqua într-o declarație pentru Variety. „A existat o astfel de conexiune spirituală când l-am întâlnit prima dată pe Jaafar, care are o abilitate naturală de a-l imita pe Michael și o chimie atât de grozavă cu camera de filmat.”

Alături de Jaafar în film vor mai apărea nume mari, inclusiv nominalizatul la Oscar Colman Domingo, Nia Long și Miles Teller.

Filmul ”Michael” va fi disponibil în cinematografe din 18 aprilie 2025.

Foto: Getty Images & Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg